Özellikle Araba Gibi Sabit Objeleri Çekmek İçin Bir Makine Arıyorum.Bu İlk Makinem Olacak.Araçların İçini Falanda Çekeceğim.Sıfır-İkinci El Tavsiyelerinizi Bekliyorum...
Araç satış ilanı içim çekimler yapmak istiyorsanız. gopro gibi aksiyon kameraları bu iş için çok iyi. çünkü araç içine çok geniş açıda çekebiliyor.
Eos-m [2.el]
Evet araç satış ilanlarında kullanmak içinde fotoğraf çekeceğim goproya mutlaka bakacağım eos-m'ide araştıracağım başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...
2. el eos -m ve 50-60 liraya satılan geniş açı aparatlarından alabilirsiniz eğer 18mm yetersiz gelirse . Goprodan kat kat kaliteli fotoğraf elde edersiniz .
CavaLieR-G
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim dün baktım eos-m tam benim aradığım makine geniş lens tavsiyelerinizi bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: mirac08
Teşekkür ederim dün baktım eos-m tam benim aradığım makine geniş lens tavsiyelerinizi bekliyorum...
hocam makine ile uyumlu lens derseniz 1200 liraya canon ef-m 11-22 is stm var ancak yukarda linkteki gibi bir adaptör alırsanız bir miktar kalite kaybı olsa da uygun maliyetle geniş açı elde etmiş olursunuz .