Şimdi Ara

Sabit Obje İçin Max 500 TL Makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle Araba Gibi Sabit Objeleri Çekmek İçin Bir Makine Arıyorum.Bu İlk Makinem Olacak.Araçların İçini Falanda Çekeceğim.Sıfır-İkinci El Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

• Araç satış ilanı içim çekimler yapmak istiyorsanız. gopro gibi aksiyon kameraları bu iş için çok iyi. çünkü araç içine çok geniş açıda çekebiliyor.
  • Eos-m [2.el]
  • Evet araç satış ilanlarında kullanmak içinde fotoğraf çekeceğim goproya mutlaka bakacağım eos-m'ide araştıracağım başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...
  • 2. el eos -m ve 50-60 liraya satılan geniş açı aparatlarından alabilirsiniz eğer 18mm yetersiz gelirse . Goprodan kat kat kaliteli fotoğraf elde edersiniz .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dün baktım eos-m tam benim aradığım makine geniş lens tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirac08

Teşekkür ederim dün baktım eos-m tam benim aradığım makine geniş lens tavsiyelerinizi bekliyorum...

http://www.aliexpress.com/item/0-35x-52mm-Super-Fisheye-Wide-Angle-Lens-for-52-MM-Nikon-D7000-D7100-D5200-D5100/32242294401.html?spm=2114.031010208.3.12.cUHeKm&ws_ab_test=201407_5,201444_6,201409_2

hocam makine ile uyumlu lens derseniz 1200 liraya canon ef-m 11-22 is stm var ancak yukarda linkteki gibi bir adaptör alırsanız bir miktar kalite kaybı olsa da uygun maliyetle geniş açı elde etmiş olursunuz .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.