Şimdi Ara

SABRİ SARIOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer sezonu kapandığında kadroda değilse anca öyle inanırım..
  • Bu saatten sonra artık kim savunursa Sabri'yi gitsin ötede oynasın. Efsaneymiş..
  • galatasarayın evladı kontenjanındaki tüm adamlardan kurtulmak lazım aydın yılmaz emre çolak ve sabriden sonra darısı semih kaya nın başına
  • Jübile maçına çıkması lazim yeni sezon ilk maçta. Eğer yapılmazsa bu yönetimin Galatasaray değerlerine ve taraftarina 1 gr saygisinin olmadığı kanıtlanmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedekte durabilir diyenler sabri sorun çıkaran bir oyuncu olduğunu unutmasın , gitmesi faydalı olacaktır
  • Gitmesini istiyordum ama bu haberi görünce sevinemedim.İçimde bir burukluk oluştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sülükten kurtuldunuz sevinmelisiniz biz de yıllarca Selçuk Şahin'i çektik
  • Kurtulduk sonunda
  • Bir jübileyi haketti

• Tarih bunuda yazar yolun açık olsun seveninle sevmeyeninle 400 maç üzeri oynadın jübileyi hakketin.

SABRİ SARIOĞLU OLEYYY

SABRİ SARIOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI
  • gomis ve belhanda transferleri ile taraftarı mutlu edip ağustosun son haftası 1 yıl daha sözleşme uzatıp arada kaynarsa şaşırmayın. transfer sezonu bitene kadar sakin olun bence Sabri bu sonuçta
  • Cok sukur.Darisi digerlernin basina.

• Hala inanamıyorum. İnşallah bir aksilik olmaz.

• Niye bu kadar uzun sürdüğünü anlamadığım bir devrin sonu bitti.

• Galatasaray da Uefa dan sonraki en büyük olay.

• Çok mutluyum allahım darısı semihin başına oda gs evladı yolunda bizi dürtecek gibi

• Sabri gider Cavanda, Semih, Selçuk vs. kalır. Sağ beke Sabriden Çöp adam alırlar. 2 milyon euro da maaş bağlarlar. Dursun bu. 1 ileri 5 geri hamle yapar.

• Bide sitem etmis soylenecek cok sey var ama susuyorum demis.Allahim cildiracam.Asil cok seyi ben soyleyecektim ama vazgectim.Sirf volkani boynunun arkasindan tuttugu aklima geldi kotu bisey soylememeye karar verdim.Emreyi de girtlaklamisti.Koca yurekli kucuk eniste yolu acik olsun
  • Gittiğine sevinmeyenlerden biriyim. Özbek yönetimi Sabri'den iyisini mi alacak? 15 yılda Eboue dışında Sabri'yi kesecek adam gelmemiş bu kulübe, siz seviniyorsunuz. Onun sahadaki hırsı bile yeterliydi oynaması için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.