Şimdi Ara

SABRIM KAÇ NEFESE DAHA YETER BİLMİYORUM NOLUR BİR FİKİR VERİN !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • drbulderdimebircare D kullanıcısına yanıt
    Dostum, seni tanimiyorum bilmiyorum belki sana gore de degildir ama ben yerinde olsam dine yonelirim, onlari duymazdan gelir, ne deseler alttan alirim..surekli dua et, cunku allah insanlara sah damarindan daha yakin ana babayi gectim..

Bu arada simdiden sıkıca drs calis ki seneye istedigin yere gidebilme ozgurlugun olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi özetleyebilir mi
  • Tornavidayla kafanda delikler mi açtı

Csb gibi geldi konu.Inşallah csb dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HER İNSANIN BİR YÜKSELİŞİ VARDIR ALLAHIN İZNİYLE SENİNDE BİR YÜKSELİŞİN OLUCAKTIR
  • Magnum44, bir boş yorum yapmayın.
  • drbulderdimebircare D kullanıcısına yanıt
    İleride büyük adam ol bak nasıl sevgi gösterisi yapacaklar.Sonra o insan olmayan şahıslara ........ GİDİN ! de

• kardeşim yapıcağın şey çok basit eve gelmiyeceksin oturup kütüphanede ders çalışıp bir hayat kurucaksın evi hotel gibi kullan derim annen ve babanı hiç takma parayı al ve hiç konuşma tınlama bile hepsini okudum her insanın derdi tasası var seninki zor ama çözümü var birde değiştirmeyeceğin şeyler var ve buna katlanmak zorunda kalabiliyorsun kendine iyi gelebilecek şeyler yap evden ne kadar uzak durursan iyi odanı kitle gelmesin gerekirse tehdit et işe yarıyor denendi
  • Yaptıkları işkencelerden herhangi birini kayda al ve yurt dışındaki tanık koruma programina basvur. Durdugun hata. Su ana kadar o şiddeti kayit altina alip polise verseydin su anda ailen olacak insanlarin yaninda olmazdin en azından daha duzgun bir sekilde universiteye hazirlanabilirdin

• Olsun anne babadir saygili ol onlar seni dusunuyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmaya başla, cafe olur, oralardan bir dükkanda çıraklık olur,pazarda birşey satmak bile olur. para kazanırsan nasıl değerli olursun gör bak. eve gitme başka yerlerde takıl. Gözden ırak olursan değerini anlarlar belki.
  • kardeşim burger kıng olayına kadar okudum ama sınava gırıyorum sımdı cıkınca söz okicam hepsini suan ıcın soyleyebılecegım tek sey allaha sığın dua et

• raif efendi gibi başlamışsın kardeş
  • valla büyük konusmayım ama ben o adami doverım parasını pulunu alirım gıderım

• Sözlerimiz sana ne kadar fayda sağlar bilemem ama biraz daha sabret o kadar yıl sabretmişsin önünde 3-4 yıl daha var.
    unutma hiç bir BABA evladının kötülüğü istemez.! tek yapman gereken şey zamanında eve gitmek ve baban sana bir şey dediği zaman tebessümle ikiletmeden "hemen babacığım yapıyorum şimdi" gibi sözlerle yaklaş bak bakalım düzelme olacakmı olmuyorsa polise gidip aile baskısı gördüğünü söyleye bilirsin. en azından aile polisi babanla ciddi bir konuşma yaparak ikazda buluna bilir zaten polis babanla konuştukdan sonra sana kesinlikle şiddet uygulayamaz çünkü hapise girme ve sicilinin bozulmasını riske edemez bence. dediğim gibi yap sen küçüksün alttan al ve herşeye pozitif yaklaşmaya çalış en son çare POLİS olsun ok. fazlada kafana takma bu günlerini ilerleyen yaşlarında gülerek hatırlayacaksın. şunuda unutma çevremdeki bir çok arkadaş babasını kaybedince "keşke babam beni hergün dövseydi" gibi dertleniyorlar, İyi düşün dediklerimi. sakın ama sakın babana EL kaldırma yoksa ömrünün sonuna kadar içinde kalır oda seni bitirir sadece yapman gereken biraz sabır ve mütavazılıktır.

• Bir gece tüm parasını al kaç evden polise de şikayet edemez nasıl olsa.
  • bi an kardeşiz sandım benim babamda üniverstede profösör hatta kendi açtıgım konu bile sandım. hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım okadar maaş almasına ragmen lisede 1 kuruş almadım hiç bi masraf yapmadım sadece kendimi geliştirdim ama yinede sevilmiyen evlat oldum sayısız hakaret ve dayağa mağruz kaldım pmden devam edebilirim fakat bir gün iyi bir yere gelirsem korkma sırası ona geçicek umarım o gün yaşıyor olmaz çünkü tanrının yapmadıgını ben yapicam . tek yol sabır veya çıkarsın konuşursun unutma sen tepkini koymassan dahada artarak katlanır döngü böle gider , fakat buraya yazdıgın gibi karşısına çıkarsan emin ol fayda sağlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrueDamage * -- 13 Kasım 2014; 20:58:56 >
  • Gucun yetiyorsa dov net. Ben olsam altta kalmazdim. Tabi dinleme sen beni :D

• quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

Hocam hepsini okudum.

Bence okulu bırak.Uzaklara git. Çantanı hazırla konserve filan doldur. bitane çadır al mutlaka. bitanede tulum. yürüyerek git bazen otostop çek yolculuk yaparken çalışacak işler bulursun. sana önerim köylere filan git kalıcak yer de bulursun çalışacak işte.

bi filmi anımsatti. into the wild miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueDamage *

quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

Hocam hepsini okudum.

Bence okulu bırak.Uzaklara git. Çantanı hazırla konserve filan doldur. bitane çadır al mutlaka. bitanede tulum. yürüyerek git bazen otostop çek yolculuk yaparken çalışacak işler bulursun. sana önerim köylere filan git kalıcak yer de bulursun çalışacak işte.

bi filmi anımsatti. into the wild miydi ?

aynen öyle. filmi izle ve git.
  • Çok uzun hepsini okuyamadım ama şunu söyliyim asıl büyü yapılan annenle baban olmasın?
    Dahası moral bozmak istemem de onların öz ebeveynlerin olduğuna emin misin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.