Şimdi Ara

SABRIM KAÇ NEFESE DAHA YETER BİLMİYORUM NOLUR BİR FİKİR VERİN !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi ben senin sorununu daha öncedende okumuş ve takip etmiştim. Ailenin evet sorunlu olduğu doğru ama şöyle bir bakınca hayatındaki herkes senin gözünde sanki sorunlu ve problemliymiş gibi bir durum çıkıyor ortaya. Hadi ailen sana karşı acımasız peki öğretmenlerin arkadaşların bulunduğun ortamdaki insanlar? Bunların hepsini sorunlu. Kafanı dağıtacak evden bir süre basıp gidecek tek bir arkadaşındamı yok. Bence senin tam yaş olarak asi ve kendi kafana göre takılmak istediğin zamanlardasın. Ben ailemle hiçbir sorun yaşamadığım halde bile senin yaşlarında vurup kapıyı çıkmak isterdim. Hatta yaptım. Ama bana birşey kazandırmadı. Şimdi olduk bir baba ve bende zamanında bana karşı davranan babam gibi oğluma davranıyorum. O buna çok kızıyor ama aslında kendisinin iyiliği için olduğunu ne yazıkki anlamıyor. Tabiki bu süreçde bende babama artık hak vermeye onunla görüşmeye başladım.
    Senin durumun tabiki çok kötü ama biraz daha sabret.Sosyal ortamlara takıl.psikoloğada gidiyormuşsun onun söylemesi lazım bu tip şeyleri. Yok eğer sen bunu uygulayamıyorsan sorunu birazda kendinde aramalısın. Ben oğluma çok kızardım taki adam gibi bir psikoloğa gidip bazı sorunları olduğunu öğrenene kadar. Şimdi aramız daha iyi ama bunda en büyük gayret kendisine ait. Bilmiyorum zaman ne gösterecek. Tabi konuşmak kolay yazmak basit diyeceksin ama bende yıllarca ailemden uzakta ekmek paramı kazanmaya çalıştım. Buda insana baya bir olgunluk kazandırıyor.

• yurtdışı bence en iyi seçenek ama ülkeni iyi seç. önce yasal yolları dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin eski olur ama ailenin asla bazen Baba ve Anneden daha olgun olman gereken durumlar olabilir nacizane teklifim sabret biraz daha belki gücün kalmadı ama Rabbime sığın hiç bir şey olmamış gibi davran psikolojik destek al ama ne olursa olsun sırf onları pişman etmek için kendin pişman olma
  • kediziko; böyle bir şey var mı yurtdışındaki tanık koruma programlarının ilgi göstereceğini zannetmiyorum.

TrueDamage *; pm den konuşalım.

çokta nicimdeydi; yazıdada filmlerden bahsetmiştim fakat yazık ki hayat filmler gibi değil ve bu ülkedede bu tarz şeyler yemez. yoksa 12 yaşında evden kaçanından 13 yaşında dünya çapında şöhret olanına kadar bir sürü insan var. ama amerikan pastasında yaşamıyoruz.

SULZER; sorunlarım olduğunu kabul etmiştim. ama ebeveyn olmak çocuk olmaktan daha zor olmak zorunda. hiçbirimiz doğmayı kendimiz istemedik. seçimleride biz yapmadık. ve ben şuan sadece dünyaya geldiğim için bazı bedeller ödüyorum.

iamsonasty; yasal yollar için aile desteği ve yüklü miktarda para lazım. ve ben en kısa zamanda kurtulmak istiyorum.
  • drbulderdimebircare D kullanıcısına yanıt
    Bana adresini özelden PM at çabuk . O itlerin tepelerine bineyim numaramı da veririm dövdüklerinde ararsın . YAZİK GUNAH LAN EL KADAR COCUGA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trollüyorsun sandım başta da inandırıcı geldi, kimse bu kadar uzun hikaye kurgulamaz trollemek amacıyla

august strindberg'in güzel bir sözü var sen de seversin.
    "aile! tüm toplumsal kötülüklerin yuvası, rahatına düşkün ev kadınları için bir hayır kurumu, ev erkekleri için demir atılacak bir liman, çocuklar için ise bir cehennem."

kitaplara gömül abi. internette takılmayı azalttığından çok dikkatlerini de çekmezsin. onlara yük olmamak için her işini kendin yap mümkünse yemeğini bile kendin hazırla.
    muay thai,karate, boks,krav maga tarzı bir savunma sanatı kursuna gitmeye başla,çalışmalarına katıl. üniye kapak atmaya bak ve bu sefer tercihleri kendinin yaptığına emin ol artık nasıl yaparsan anneni babanı halatla bağla olmadı sdfsdf

mahallenin serserilerini tut parayla. aileni dövsünler biraz

• filmi bile yanlış yazmışsın chase me değil catch me if you can
  • drbulderdimebircare D kullanıcısına yanıt
    Naptın hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardım etsin. Bu yazıları okuyunca ailemi daha çok sevmeye başladım. Şükürler olsun günümüze. Size tavsiyem dayanacak gücünüz varsa bekleyin, üniversitede bir güzel paralarını yeyin ama onlar yokmuş gibi davranın. Eğer olmuyorsa okulu bırakın iş bulun çalışın, lise dışarıdan bittikten sonra üniversiteyi de bitirirsin ama önce elin ekmek tutsun.

Tekrardan Allah sabır versin. Dua edin.
  • Üniyi kesinlike farklı bir ilde oku,ailenin seçmesine izin verme.Hem çalışıp hem okuyarak geçimini sağlayabilirsin bunu zaten belirtmişsin,İhtiyacın olan tek şey o ortamdan uzun süreliğini ayrılmak, belki de sonsuza dek. Yurtdışı hayalin ise şuanlık biraz zor gözüküyor. Yapabileceğin fazla iş yoktur çünkü nitelikli eleman değilsin. Ancak okuyacağın bölüm sayesinde yurtdışı imkanları doğabilir. Zor bir durumdasın ve bunun da farkındasın ancak bilmen gereken bir şey daha var ki bu durumdan yalnızca senin iraden ve azmin ile kurtulabilirsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.