Şimdi Ara

Saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler saçlarım dökülüyor sebebini bilmiyorum yaşım daha 18 ama kandaki vitamin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum kan vermedim ama gidicem doktora Vitamin eksikliğinden dökülen saçlar tekrardan çıkar mı ki ? Bide günde 100 tel dökülmesi normal diyolar 100 tel döküldüğünü nereden anlayacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 18 Eylül 2013; 23:09:46 >

• Sac dokulur. Eger yeni cikan saclar dokulenden azsa, sacin seyreklesir. Eger ailende erken sac dokulmesi varsa bunu ciddiye alabilirsin. Peki seyrelme nasil durdurulur?
    Erkekler icin tibbin buna verdigi henuz ideal bir yanit yok. Yan etkisi olan ilaclar var. Yan etkisi olmayan, ama herhangibir etkisinin oldugu tartismali ilaclar var bir de. Benim tavsiyem, kafa derine hergun masaj yapmayi aliskanlik halina getir. Hergun banyoya girdiginde kafa derine guclu bir sekilde masaj yap. Kan akisini artirirsin ve uzun vadede seyrelmeyi engellersin.
  • Vitamin eksikliğinden ise fazla gözünde büyütme geçicidir.Ama değil ise zigavus şampuana başla
  • Sağolun tavsiyeler için doktora gidecem bakalım vitamin eksikliği mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.