Şimdi Ara

Saç dökülmesi durdu şimdi ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dökülmeyi durdu epey ama şakaklar baya seyreldi tüyler var ama saç yok şimdi ne yapmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Belhanda10

arkadaşlar dökülmeyi durdu epey ama şakaklar baya seyreldi tüyler var ama saç yok şimdi ne yapmalıyım ?

Saç dökülmesi nasıl durdu ? Çam yağı ve sarımsak yağı kullan tüyler kalınlaşır saç olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezman03

quote:

arkadaşlar dökülmeyi durdu epey ama şakaklar baya seyreldi tüyler var ama saç yok şimdi ne yapmalıyım ?

Saç dökülmesi nasıl durdu ? Çam yağı ve sarımsak yağı kullan tüyler kalınlaşır saç olur

hocam bioblas anti sebum şampuan 1 kutu bitmek üzere şuan nerdeyse hiç saç gelmiyor asılsamda saçı 0 a indi nerdeyse ve ek olarak haftada 2-3 kere ısırgan otunu kaynatıp 2 bardak içiyorum geriye kalanı kafama masaj yapıyorum ot suyu ile dayanıklılık kazandırıyor epey işte tüyleri saç yapmak kaldı sadece dediklerini deneyecem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kezman03

quote:

hocam bioblas anti sebum şampuan 1 kutu bitmek üzere şuan nerdeyse hiç saç gelmiyor asılsamda saçı 0 a indi nerdeyse ve ek olarak haftada 2-3 kere ısırgan otunu kaynatıp 2 bardak içiyorum geriye kalanı kafama masaj yapıyorum ot suyu ile dayanıklılık kazandırıyor epey işte tüyleri saç yapmak kaldı sadece dediklerini deneyecem.

Eğer saç dökülmen genetikse Keterol Şampuan dene Dht hormonundan temizliyo onuda denersin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.