Şimdi Ara

Saç dökülmesini azaltan birşey buldum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan saçım gayet iyi fakat korkum babamım önler ve arka taraf açık bide askere gidicez orda üzüntü,stres falan bide doğru düzgün yıkayamayız harelde orda ben 15 20 dk kalırım banyoda orda ne yapcaz bilmiyorum

Birde ben saçın yıkamayla değilde yediğimiz yemekler ile ilgili olduğunu düşünüyorum mesela saç için gerekli bir dünya vitamin var mesela çinko bu çinko sakala gidiyo,penis için olan bölgeye ayağa falan gidiyo saçada yetmeyince zayıflıyıp döküldüğünü düşünüyorum mesela babamın sadece saçı değil vücudundaki bütün kıllar dökülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrambled -- 30 Eylül 2011; 12:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: namebab

Saç dökülmesinin erkeklik hormonuyla ters orantılı yani erkeklik hormonun çoksa saçın yok, maden olan dağda ot bitmez, kerameti olsa orada çıkmaz,saç varda ne oluyor kızlar perperişan mı vs deyip kestirmek gerek

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş olayı olmasın bu?

Bu arada saç dökülmesi olayı mevsimsel geçişten dolayı olmuştur büyük ihtimal. her yıl 2 kere 1 hafta süreyle dökülür benimde saçlarım.

senin dediğin olay genelde sonbaharda olur ve doktorların demesiyle ; 2-4 ay sürebilir.1 haftalık bişey değil yani.

İlkbaharda dediğin gibi olabilir ama.kısa süreli oluyor genellikle.

• Gunde bir defa yapilan masturbasyonda sac dokulmesini minimuma indirir. Tabi bu tarif bekar olanlar icin !!! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanKoliK_ÜyE -- 30 Eylül 2011; 13:16:06 >
  • Hormonla alakalı. Mesela bende şu aralar testosteron tavan yapmış durumda tek kaşa doğru gidiyorum.
  • Tresan'ı da tavsiye ederim Herkese. Isırgan otlu ve saç dökülmesini önlüyor. Migros vb yerlerde bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Hormonla alakalı. Mesela bende şu aralar testosteron tavan yapmış durumda tek kaşa doğru gidiyorum.

%80'lik bolumu hormonal geri kalan tam olarak bilinmiyor. Bazisi stresten yada genetik oldugunu dusunuyor ama kesin degil yani. Dedigim gibi testesteron hormonu asiri salgilandiginda saclarda dokulmeye neden olur. Bu yuzden gunde bir defa yapilan mastirbasyon bunu minime eder !!
  • Arkadaşlar minoxil denen ürünü kullannan varmı..forumda bun konusuda var gerçi.ama burdaki konuyu görünce yazmak istedim...bence dneemeye değer deniliyor..bioxinler..halt etmiş miş yanında ...kullanan v.s varsa değerlendirme yapabilir...

bu arada otacı nın şampuanıda iyiymiş diyrlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşlar minoxil denen ürünü kullannan varmı..forumda bun konusuda var gerçi.ama burdaki konuyu görünce yazmak istedim...bence dneemeye değer deniliyor..bioxinler..halt etmiş miş yanında ...kullanan v.s varsa değerlendirme yapabilir...

Minoxili bizim arkadaş kullanıyordu. leke yapıyor ve sürekli kullanmak gerek dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 30 Eylül 2011; 15:25:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşlar minoxil denen ürünü kullannan varmı..forumda bun konusuda var gerçi.ama burdaki konuyu görünce yazmak istedim...bence dneemeye değer deniliyor..bioxinler..halt etmiş miş yanında ...kullanan v.s varsa değerlendirme yapabilir...

Minoxili bizim arkadaş kullanıyordu. leke yapıyor ve sürekli kullanmak gerek dedi.

zaten 6 aydan önce bırakılmamamlı..bu durumda saçlarda canlılık,dökülmeyi önleme ve saç olamyan yerlerde ufaktan yeni saç çıkartması var...leke olayına gelrsek..doktor zaten saçlara püskürtürken sakın alına gelmesib veya kulak v.s...

lekeler ondan oldu sanırım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.