Şimdi Ara

SAC DÖKÜLMESİNİ DURDURMANIN YOLUNU BULDUM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
12
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrainDrain

Hocam birazcik kisaltin uzun kalmasi da dokulmeyi arttiriyor kesinlikle.bu sise bittikten sonra bence head&shoulders i birakin cunku gercekten saclari cansizlastiriyor tavsiyem baslayin sabuna beyaz sabum ve zeytinyagli sabun bayagi bir kurutuyor deriyi ve saci zaten bundan dolayi kepek oluyor dogru ama corekotu sabununda ben oyle bir sey henuz yasamadim denemeye deger 👍
    Valla hocam haklisiniz kisaltsam iyi ama sac da bana acayip ozguven veriyor birde intornum uzun sacli erkek pek yok buda benim icin daha cazip geliyor ilerde belki kel olurum belki meslekten dolayi kesmem gerekecek diyip uzatmaya devam ediyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    bari head shouldersi birakin sonra pisman olursunuz hocam valla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niçin kimse bioxcinden bahsetmiyor?

• Bahsetmiş ya adam yukarı çık oku biraz l

• crysis85 C kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

DHT blockerları diyosan onu evde de yaparsın. Propecia tablet alıp alkolde çözüp saç derisinde kullananlar var ama o da kana karışıyor sonuçta sıkıntılı ben kullanmam. Jinekomasti vs oluruz ereksiyon sorunu yaşarız vs. Çünkü ömür boyu kullanılacak.

Sadece saç derisinde alfa 5 reductase enzimini engelleyebilseler genel olarak dhtye etki etmeden o zaman kullanılabilir.

Şimdilik en iyi çözüm minoxidil ve dermoroller ikilisi. Ben kullanıyorum memnunum.

Alıntıları Göster
    Hocam, androjenleri absorbe etmeden dökülmeyi engellemek mümkün değil. Minoxidil kalp çarpıntısına sebebiyet veriyormuş ve ömür boyu kullanmak gerekiyor. Finasteride zaten tam bir kumar, değmez ona da. Dermoroller tek başına yeterli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu nasıl bir başlık patent falan aldın sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

Hocam, androjenleri absorbe etmeden dökülmeyi engellemek mümkün değil. Minoxidil kalp çarpıntısına sebebiyet veriyormuş ve ömür boyu kullanmak gerekiyor. Finasteride zaten tam bir kumar, değmez ona da. Dermoroller tek başına yeterli olur mu?

Alıntıları Göster
    Tek başına dermoroller denemedim ama zannetmiyorum pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Tek başına dermoroller denemedim ama zannetmiyorum pek.

Alıntıları Göster
    Sağlığa zarar vermeden durdurmanın yolu yok o zaman hocam?

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DENEMEYE BASLAYAN ARKADASLAR VARSA,NASİL GİDİYOR SU AN ?

• hocam bu corekotu sabunlarin açıkta satilanla kapalı kutuda satılan aradinda ne fark var

• Saç dökülmesinin sebebi hormonlardır. Saç kökleriniz DHT hormonuna duyarlıysa dökülür Dışarıdan alacağınız yağ, sabun vs. ancak psikolojik olarak size işe yarıyormuş gibi hissettirir.
  • Hocam ne ettin sabah sabah :)

• Sonuç alan oldu mu

• BrainDrain B kullanıcısına yanıt
    O kadar zorlamaya 4-5 tel çıktıysa biz boşa uğraşmayalım o zaman..

• Saç ekimi için ne düşünüyorsun üstad?

• valla ben paraya bayılıp kerastas aldım 42 ampul ve şampuan.
    şampuan efsane şöyle saçı seyrek olan insanlar için çokb güzel ve yoğun birazcık sıkmak yetiyor, hacimlendiriyor.
    ampüller ise dökülmeyi durdurdu şuan 21 gün kullandım 10 gün ara verdim son 21 deyim.

bahar aylarında dökülme artıyordu bu sonbaharda masam saç dolunca dedim noluyor alıyım şunu biri tavsiye etmişti.
    dökülme tamamen durdu eskiden saçım kaşınınca kasırdım elime saç gelirdi oha derdim saçların ucunda kök yok gibiydi şuan kullanıyorum ve saçlarım cok dayanıklılastı ama maalesef ürün pahallı. şampuanı gene normal fiyatta 1litrelik olanı alıcam ve baharda artan dökülmeye karşı bu ampüle para vereceğim.
    bırakınca büyük ihtimal etkisi azalacak ama yılda iki kere kullanmayı düşünüyorum ucuz olsa hep kullanırım ama 42 ampül 650 tlye aldım mübarek .

• adv11 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir farki yoktur.sabun satan yerler var sadece renk renk tam olarak dogal olup olmadigini sorup o sekil alin

• pesclass kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilirsiniz tabi.ama dokulmeyi azaltttigina adim kadar eminim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.