Şimdi Ara

SAC DÖKÜLMESİNİ DURDURMANIN YOLUNU BULDUM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
12
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke işe yarasa orayı yıkarlar da androgenetik alopesi yani erkek tipi saç dökülmesinde işe yaramaz, çörek otu yağını günde 1 tatlı kaşığı yutarım bende, bağırsaklara biraz faydası varda erkek tipi dökülmede bi değişikliğe sebep olmuyor. Şampuan olarak içinde SLS ve Paraben olmayan bi şampuan kullanın temizlesin kepek yapmasın yeter.
  • Sadece bu sabunu mu kullaniyorsunuz basiniz icin? Sampuan vs yok mu? Header shoulder disi bisey kullaninca hemen kepeklenioyr sacim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Dot MK III

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ıq yapıldı 130 larda neyıne lazım kı sen yaptır forumda tek fake uye sensın
    banlancan az sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

ıq yapıldı 130 larda neyıne lazım kı sen yaptır forumda tek fake uye sensın
    banlancan az sonra

Alıntıları Göster
    Senin IQ'nun 130 olması imkansız. Geçen konuda forumun en salak adamı seçildin. Bunu hatırla lütfen.

• Siirt bıttıö sabunu (yeşil olan) çok iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kostiksiz yapılan külsuyu sabun kullanın. Yavasdukkan net ten bakın. Okuyun araştırın. Doğal zannettiğiniz aslında sahte mi bakın.

• Sabun saç için uygun değil saçı kurutur ve daha fazla dökülme yapar şampuan kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda bayağı bilgili birine benziyorsunuz. Minoxidil ilk önce saçları döküp sonra çıkardığı söyleniyor birde bırakınca tekrar dökülüyormuş bu konularda bilginiz var mı?

• dökülmenın kesın cozumude var sac cıkaran kel arkadasın yontemı losyonuda var
    ısteyen sorsun ısteyen kel kalsın
  • piyasada satılan sabunların çoğu atık yağdan yapılıyor.Orjinal zeytinyağı sabunları pahalı olur,ben 3 yıldır bir tanıdık sabuncudan orjinal kendi yaptıkları sabunu kullanıyorum,çok memnunum.Saç dökülmelerine birebir.Aslında zeytinyağı ve kostik ile kendiniz de yapabilirsiniz sabununuzu. Şimdi ilk üretim denememde bakalım nasıl olacak orjinal sabunumuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Minoxil değil minoxidil. Konuya uzaksın androjenik alopesiyi çörek otuyla tedavi edemezsin. Ancak mevsimsel veya strese bağlı dökülmeleri durdurursun. DHT'ye karşı hassaslaşan reseptörler saçın beslenmesini engeller zayıflar ve dökülür. İstediğin kadar vitamin ve minerallerin tam olsun. Tek çaresi minoxidil ve finasteride.

Alıntıları Göster
    Bahsedilen ilk üründe de malesef ki süreklilik önemli ki bu süre de ölene kadar devam edecek diyebiliriz.
    Finasterid dediğimiz şey ise etken madde. ama yan etkilerini okuduktan sonra herkes vazgeçiyor.
    Genetik dökülmenin çaresi bu ikisi ama dediğim sebeplerden ötürü literatür de çok da kabul görmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Hocam bu konuda bayağı bilgili birine benziyorsunuz. Minoxidil ilk önce saçları döküp sonra çıkardığı söyleniyor birde bırakınca tekrar dökülüyormuş bu konularda bilginiz var mı?
    Ben kullanıyorum şok dökülme yapmadı bende. Bırakınca kademeli olarak eskiye dönmeye başlar. Bunun ürünle bi alakası yok. Ya Dht hormonunu engelleyeceksin ya da hormonun reseptörlere bağlanmasını lokal olarak engelleyeceksin. İlkinin çaresi finasteride ikincisinin daha bulunmadı.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Lokal blokerler var CB, RU, Seti vs gibi ama TR de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Lokal blokerler var CB, RU, Seti vs gibi ama TR de yok.
    DHT blockerları diyosan onu evde de yaparsın. Propecia tablet alıp alkolde çözüp saç derisinde kullananlar var ama o da kana karışıyor sonuçta sıkıntılı ben kullanmam. Jinekomasti vs oluruz ereksiyon sorunu yaşarız vs. Çünkü ömür boyu kullanılacak.

Sadece saç derisinde alfa 5 reductase enzimini engelleyebilseler genel olarak dhtye etki etmeden o zaman kullanılabilir.

Şimdilik en iyi çözüm minoxidil ve dermoroller ikilisi. Ben kullanıyorum memnunum.

• A350-900 kullanıcısına yanıt
    Hocam hatirlamiyorum ya sprun orada ama gitsem bulurum 😀

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam ben fayda gormeye basladim acikcasi

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Evet sadece sabun kullaniyorum.head&shoulders batakliktir hocam acilen birakin.saclari yumusaticam derken inanilmaz gucsuzlestiriyor bir sure sonra alisir saciniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

Evet sadece sabun kullaniyorum.head&shoulders batakliktir hocam acilen birakin.saclari yumusaticam derken inanilmaz gucsuzlestiriyor bir sure sonra alisir saciniz
    Hocam sacim uzun. Pek kimyasallari sevmiyorum 500 mllik sampuani 4 aydir kullaniyorum. En fazla 2 hafta daha idare eder. Ama kepek konusunda baya iyi bu yuzden kullaniyorum. Farkli sampuan olunca kepekleniyor hemen :( azicik sacimi kasisam yine kepek olusacak biliyorum ellemedigim surece sorun olmuyor.

Bu arada rahat 10 yildir kullaniyorum. Acikcasi degistrmeye korkuyorum. Panten kullandim acayip kotu olmustu. Berbere giderken bile sampuanimi goturuyorum o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 6 Kasım 2019; 17:37:42 >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Hocam birazcik kisaltin uzun kalmasi da dokulmeyi arttiriyor kesinlikle.bu sise bittikten sonra bence head&shoulders i birakin cunku gercekten saclari cansizlastiriyor tavsiyem baslayin sabuna beyaz sabum ve zeytinyagli sabun bayagi bir kurutuyor deriyi ve saci zaten bundan dolayi kepek oluyor dogru ama corekotu sabununda ben oyle bir sey henuz yasamadim denemeye deger 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainDrain -- 6 Kasım 2019; 17:38:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.