Merhaba arkadaşlar, artık sizin de bildiğiniz gibi yolda gördüğümüz yaşı ilerlemiş her iki kişiden biri KEL. Bu lanet şey hemen her erkeğin korkulu rüyasıdır ben de dahil. Normal bir dökülmem olduğu halde her gün en az 10-20 defa elimi saçıma atıp dökülüp dökülmediğini kontrol ederim. Çoğu erkek böyle benim gibi strese girer durduk yere. Zaten bu yaşadığımız stresin asıl sebebi yukarıda söylediğim oran. çok büyük bir oran. strese girmemek elde değil belli yani her erkek gibi sen de kel olacaksın. Ben de diyorum ki, acaba diyorum yaşı ilerlemeyenler olarak 20 yaşlarındaki erkekler olarak, şimdiden çok az miktarda ve geniş aralıklarla propecia tarzında ilaçlar alsak. Arada çinko, demir, biotin gibi saçın en çok ihtiyacı olan vitamin minaralleri vs. ilaç olarak alsak. Kendi şampuanımızın yanı sıra saçı besleyen tıbbi şampuanlardan arada kullansak. Tüm bunları yapan bir erkekle, oluruna bırakan bir erkeğin ilerki yaşlarda saç miktarının aynı olmasının mümkün olmayacağını düşünüyorum. Aynı gene sahip olsalar dahi. Alınacak ilaçların yan etkisi de var tabi ama dediğim gibi ara sıra ve normalden az miktarda alırsak pek bi sorun olacağını düşünmüyorum. Ne dersiniz ?