Şimdi Ara

Rüzgarda saçın bozulmasını engellemek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saçım kısa değil, yanlar kısa üstler uzun modeli dikmiyorum, saçlarım dalgalı orta uzunlukta.
    Saçıma çok az wax sürerim o da dip kısımlara üstlere falan değil, doğal tarıyorum sağa doğru.
    Rüzgar gördümü saç tutmazsam bozuluyor, biraz uzun saç olduğu için görüntü kötüleşiyor.

Tavsiyeleri bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rüzgarda Saçların Bozulmaması İçin İpuçları

Rüzgarda saçların bozulması, özellikle uzun saçlı kişiler için can sıkıcı bir durum olabilir. Ancak, bu sorunu önleyebilecek ve saçlarının sağlıklı ve düzenli görünmesini sağlayabilecek birkaç etkili ipucu mevcuttur.

Saçını Rüzgardan Koru:

• Başlık veya Şapka Tak: Rüzgarda saçların dağılmaması için başlık veya şapka kullanmak etkili bir çözümdür. Bereler, kasketler veya geniş kenarlı şapkalar saçını rüzgardan koruyabilir.
    • Saçını Topla: Saçını bir saç tokası, toka veya lastik toka ile toplamak, rüzgarda dağılmasını önlemenin başka bir yoludur. At kuyruğu, örgüler veya topuzlar pratik ve şık seçeneklerdir.

Saçına Bakım Yap:

• Saç Kremi Kullan: Saç kremi, saçını nemlendirir ve elektriklenmeyi azaltır. Bu da rüzgarda saçlarının daha az dolaşmasını ve uçmasını sağlar.
    • Saç Yağı Sür: Saç yağı, saçına parlaklık verir ve kıvrılmayı önler. Rüzgarda saçlarının bozulmasını önlemek için saç uçlarına az miktarda saç yağı sür.
    • Saçını Sağlıklı Tut: Sağlıklı saçlar rüzgara karşı daha dayanıklıdır. Dengeli beslenmek, bol su içmek ve saçına düzenli olarak bakım yapmak, saç sağlığını iyileştirmeye yardımcı olur.

Saç Spreyi Kullan:

• Tutma Gücü Yüksek Saç Spreyi: Rüzgarda saçların dağılmaması için tutma gücü yüksek bir saç spreyi kullan. Saçını şekillendirdikten sonra saç spreyini saçına eşit şekilde uygula.
    • Saç Spreyini Aşırı Kullanma: Saç spreyi saçına hacim verebilir ancak aşırı kullanımı saçı ağırlaştırabilir ve kuruluğa neden olabilir.

Bu ipuçlarını uygulayarak rüzgarda saçlarının bozulmasını önleyebilir ve her zaman düzenli ve sağlıklı görünen saçlara sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takma fazla her insanın bozulur sonra düzeltirsin eline yapışmaz
  • Kestir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç spreyi.
  • ne yaparsan yap dağılır.
  • Saç spreyi haricinde bişey fayda etmez.
    Hem şekillendiriciler arasında saç spreyinin zararı kurutma makinesi ile belki yarışır.
    Sadece yüzeyde kaldığı için zararı çok daha az jöle ile karşılaştırıldığında

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Saç spreyi haricinde bişey fayda etmez.
    Hem şekillendiriciler arasında saç spreyinin zararı kurutma makinesi ile belki yarışır.

Saç spreyi işimi görür mü sence, kaliteli alırsam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

ben bunu bir benzerini aldım ama loreal studio almaya dikkat et en kalitelisi bu
    dahada kaltelisini istersen tony&guy ama heryerde olmuyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

ben bunu bir benzerini aldım ama loreal studio almaya dikkat et en kalitelisi bu
    dahada kaltelisini istersen tony&guy ama heryerde olmuyo

Fırtına çıksa bozmuyormuş bazı spreyler, işte bu öyle bir etkideyse hemen alıcam
    Ama fırtınayada gerek yok, rüzgarda bozmasın yeter

• bende saç spreyi var morfose turuncu olanından. fazla sıkmıyorum saçıma zarar vermemesi için ama sıktıktan sonra evden çıkana kadar güzel. evden çıktığımda saçıma rüzgar vurunca bozuluyo. acaba az sıktığım içinmi böyle oluyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Gerçek islam bu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Gerçek islam bu değil

abi her seferinde gülüyorum yapma şunu
  • sprey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.