17 yaşımda nerdeyse saçlarıma veda ettim elimden geleni yaptım sürekli banyo, bıktım sabunu, mezoterapi daha aklıma gelmeyen onca şey. saçlarım gerçekten çok açıldı ve gerçekten çok takıyorum seneye üniversiteye gideceğim ve şimdiden azda olsa ektirmek istiyorum.
şimdiden ektirebilir miyim bi sıkıntı olur mu?(18 yaşımdayım) ektirdim diyelim biraz daha dökülünce seans seans ektirme şansım var mı?(açıldıkça bi seans ektirme) saçımın olduğu taraflarada saç ektirebilir miyim? yani önde saç ortalar saçsız gözükmesin kapatılır tabi ama yinede ekilse iyi olur. duyduğum kadarıyla seans seans ektiriyomuşsun saç ekimini kel bi adam kaç seansa ne kadar öder?(kendimle kıyaslayacağım kaç seans almam gerekir, ve ne kadar tutar diye)
çok hızlı dökülüyosa bi daha saç ektiremeden arkalar açılır diyebilirsiniz arkadaşlar ama 6 aydır falan resmen durdu dökülme. ondan önce bi anda döküldü sadece. ne kadar doktora gitsem de bi sonuç çıkmadı :/
Bir konu var orda çok bilgili arkadaslar var onlardan ogrenebilirsin.Veya sac ekimi doktorlarindanda