Buda sonrası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (73. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
nerde ektirdiniz
-
Este cerrahi alp aslan 9mayıs 2022 de ektirdim 4000 greft
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ; üstte gördüğüm fotoğraflardan çoğu iyi ama önemli olan ense ve yan kulak üstü alanlar. buralardaki saç yapınız güçlü olması şart yoksa başarı oranının düşük olduğu söyleniliyor. Birde en önemli konu ön çizgi geçmişteki halinize ve mevcut durumunuza baglı kalın yoksa saçma sapan bir şey çıkıyor..Ben tamamen kendim çizgi yapısına karar verdim.Benim oldum bittim alnım geniş ve açık.Bu noktaya çok dikkat edin..Ben söylemesem ekim yapıldıgını kimse tahmin edemiyor.
-
Yanlar ve ense kısmındaki saçlar çok önemli..o alanlardaki saçların haçimli ise sorun olmaz..benim saç modeline benziyor öne çizgi yaptırma saçların oldugu kısımdan başlasın bence..dogallığını sağlamak istiyorsan.
-
Ne kadar verdiniz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
normalde 12 bin tl istemişti bi arkadaşım ve babam da orda ektirdi 10 bin tl verdim.ama şu an 20 den aşşağı değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 10 Nisan 2023; 11:40:51 > -
Arkadaşlar saça gerçekten fayda sağlayıp güçlendirecek içeriği piyasadakilere nazaran sağlıklı olan tavsiye edebileceğiniz şampuan var mı ?
-
Herkese merhaba. Sac ekimi yapilali tam 6 ay oldu. Herseyden cok memnunum saclarim cok guzel çıktı. Kimse anlamiyor sac ekrirdigimi fakat su son iki haftadir acayip bir dokulme var saclarimda. Az buz degil elimi her attigimda bir suru tel geliyor. Boyle degildi aniden oldu. Sizce normal mi yoksa bir sikinti mi var. Herseye bakima vs eskisi gibi devam ediyorum bişey degistirmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende dusunuyorum umarim ileriye donuk sorunlar olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chascheinBende dusunuyorum umarim ileriye donuk sorunlar olmaz
ileride sorun çıkma ihtimali var mı?
-
hocam klinikle iletişime geçtiniz mi,nerde ve ne kadar a ektirdiniz befofe after fotosu var mi
-
Ben de şu an saç analizime göre yapılmış bir ilaç kullanmaktayım, 26. günde yeni çıkan tüyler briz görünür hale geldi, bazıları kıl formuna kavuştu. İlacı laboratuvarda yapan çocukluk arkadaşım farmakolog, 18 yıldır saçı dökülmüş kişide saç oluşumunu sağladı. Instagram da ve tik tok ta gün gün ilacı ve etkilerini fotoğraflayıp kayıt altına aldım. Saç ekimi, mevcut saçların başın arka kısmından ön-üst tarafa nakli bana kaybettiğim saçları geri getirmediği için anlamsız geliyor. İlacı kullandığımın 7-8. gününde saç dökülmelerim tamamen durdu, çok memnunum tedavi sürecimden ve ilacımdan. Zaten her insanın fizyolojisi farklı olduğu için saç kaybı nedenleri de farklı oluyor. Bu sebeple her ilacın herkese uygun olduğunu düşünmüyorum, kişinin kendi saç analizine göre ilacın kişiselleştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Saç dökülmesi sorunu yaşayan insanlara Allah yardım etsin, toplumda bunun bu kadar sorun edildiğini fark etmemiştim kendim de bunun için tedavi olanaklarını araştırana kadar.. iyi forumlar..
-
ilacın adı ne
-
İlacın adı neydi
-
ilacın herhangi bir adı yok, çünkü benim saçıma özelleştirilmiş bir ilaç. Saç tellerimden verdiğim örneklere göre ilaç hazırlandı, anonim bir ilaç değil. Farmakolog arkadaşımın hazırladığı bir ilaç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X