Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
470.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak Kılıç Tekin B kullanıcısına yanıt

ilacın herhangi bir adı yok, çünkü benim saçıma özelleştirilmiş bir ilaç. Saç tellerimden verdiğim örneklere göre ilaç hazırlandı, anonim bir ilaç değil. Farmakolog arkadaşımın hazırladığı bir ilaç. Sosyal medya hesaplarımda 3-4 günde bir yeni çıkan saçları ve durumumu paylamaktayım, buralardan da takip edebilirsiniz.

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

• Güzel sonuçlar elde edenler var

• Arkadaşlar 1-2 senelik araştırmalarım sonucu 5 ay önce şahin Çelik saç ekim merkezinde saç ekimini tamamladım. 5. Aydayım şimdiden görüntü gayet tatmin edici durumda. Saçım ince telli olmasına rağmen profil görüntüm baya değişti daha da 1-2 ay daha gelişeceğini düşünüyorum. saç ekiminden bu zamana geçen süreçte Şahin bey ve Ergün bey kesinlikle çok ilgililer ve işlerinin ehli insanlar. Ankarada ektirmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 5 Mayıs 2023; 23:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nativen N kullanıcısına yanıt

İçerisinde bulunan maddeler genel e hitap edecek şekilde üretebilir mi yada kullandıpı malzemelerin benzer olduğu bir ürün tavsiyesi olur mu ?

• Merhaba bende önümüzdeki ay ektirmeye düşünüyorum. Kafama takılan en önemli soru saç ekim işleminin ne kadar ağrılı ve acılı olduğu. Anestezi esnasında ne kadar bir acı hissediyorsunuz? Beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt

İlk iğneleri hissediyorsun. Kafa uyuşmaya başlayınca sadece iğnelerin pıss sesini duyuyorsun. Herkesin acı eşiği aynı değil. Ekilen bölgeye görede herkesin kafasına eşit sayıda iğne vurulmuyor. Biri hiç acımadı diyor biri çok acıdı diyor. Ekimden sonra özellikle kılların alındığı bölgede deride çekilme hissi çok oluyor. Ekilen bölgedeyse ilk 1-2 ay birşey olmuyor sonra kaşıntı olabiliyor.

• Sedasyonlu saç ekimi yaptıran var mı peki? Tavsiye eder misiniz?

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Hocam sizde basınçlı anestezi kullanıldı mı? Saç ekim konforunu arttırıyor mu gerçekten?

Bende normal iğneyle yaptılar. Köklerin alındığı arka donör bölgeye yaklaşık 40-45 iğne girmiştir. Saç ekilen ön bölgeyeyse 30 civarı girmiştir. Tahmini. İlk 10dan sonrasını hissetmiyorsun. Ekim sırasında anestezinin etkisi azalınca acıyan bölgeyi söylersen tekrar iğne yapıyorlar. Ortalama 1-3 dakikada tekrar uyuşuyor o bölge. Ekim bittikten sonra kafanda ekilen bölgede sanki beton dökmüşler gibi garip bir his oluşuyor. Biraz dişini sıkıp sabredersen güzel sonuç alırsın.

• Riski var mı

Sadece saçın ön kısma eekim yapılıyor mu hocam

• tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

tabiki

Ton farkı olur mu hocam

• Saç ekimi de dünya para olmuş

Sedasyonlu saç ekimi yaptıran var mı peki? Tavsiye eder misiniz?

Up

• Merhaba. Saçımda açılma değil de çoğu kişinin kafasına takmayacağı kadar seyrelme var ön tarafta (3-4 yıl sonra tamamen açılır mı bilemiyorum tabi şu anda). Saçları kazıtmadan aralara ekim yapmanın bir yöntemi var mıdır?

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Genele hitap edecek şekilde ilaç formunda sunulabilir ama aynı güçlü etkiyi göstereceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç protezi mantıklı değil mi

• Freakk F kullanıcısına yanıt

500 bin falan gibi rakamlar mı hocam?

• MyDangerouS kullanıcısına yanıt

greft başı 2.5 euro diye hatırlıyorum...

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.