Şimdi Ara

saç kalmadı başımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim 46 makinalı cafem var bir aydır modemim kendi kendine kapanıswyor speedtouch modem bütün ışıkları sönüyor 10 saniye içinde geri geliyor.adsl ye aradık biz elimizden geleni yaptık yapacak bir şey kalmadı diyor bizde yeni modem aldık ve modeme gelen kablolayu değiştirdik.elektirik test ettik hatta modemi güç kaynağına taktık ama hala önüne geçmedik bazen 1 gün hiç kopmuyor bazen kopunca ilginçtir 30 dakika içinde kopmalar oluyor 30 dakikayı hiç şamıyor kopmalar genelde akşam saatlerinde başlıyor bir tek hapı değiştirmedik bir kaç kişi baktı hapta sorun gözükmüyor.bilen varsa yardıminiza ihtiyacım var.ama bilen lütfen yazsın çünkü 1 ay içinde o kadar fikir yürüten olduki kafam karıştı kopmayla alkalı olmayan işler yaptım teşekkürler

• en son firmware sürücüsünü yüklemeyi dene
  • dostum eğer telekoma yüklenirsen bi tane adam yolluyolar elinde böle alkatelin lcd ekranlı bi modemi ile geliyo bi iki teknik cihaz daha getiriyor bakıyor kabloları tek tek kontrol ediyor.bende de aynı sorun vardı kopup duruyodu moden geldi adam bi iki ayar çekti kendi getirdiği modem ile sonrasında kabloları değiştirdik beraber şimdi canavar gibi çalışıyor.
  • Dj_Gençkan kardeş geldiler buraya portumu değiştirdiler birkaç kabloyu değiştirdiler.sadece bbinadan kutuya giden kablo hariç bir kjaç kabloyu değiştirdiler onun içinde dilekçe vermek gerekiyomuş ama modem restar attığında bütün ışılar network adsl power şığı hepsi sönüyor
  • Benimde internet kafem var ama çok şükür böyle bağlantı kopması problemleri falan çok nadir oluyor.O da sanırım telekomdan kaynaklanıyor.Bence senin ciddi bir problemin var.Malesef bizim müşteriler bu tür şeyleri hoş karşılamıyor.Bu problemi bir an önce çözmen lazım bence.Benimde bir keresinde bu tür bi problemim olmuştu.Bilgisayarcı geldi.Modemi değiştirdik bir türlü internete bağlanmamıştı.Sürekli kopma problemleri falan.En sonunda kafedeki ağ üzerinde dolaşan bir virüsten kaynaklandığına karar vermiştik ve bütün makinelere format atmıştım.Sorun çözüldü.Korkarım virüslerde bu tür problemlere sebep olabiliyor.
  • kingman29 kardeş virüs modemin bütün ışıklarını kapatırmı ben kapatmaz biliyorum
  • Modemde wireless warmı?
  • golevez33 yok kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.