Şimdi Ara

saç kesme makinasında moser Genio 1565 mi moser primat 1230 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 haftadır araştırıyorum....bir saç kesme makinasına karar veremedim.........çünkü seçenek çok ama iyi olup olmadığını söyleyen yok.böyle olunca sadece kendi özelliklerine göre kıyaslama yapabiliyor insan.......benim bütçem 100-140 tl arası

evde kullanmak için öncelikle panasonic er 146 ,147 modellerini düşünüyordum.ama piyasada şu an yok...modeli geçtiği için bitmiş......panasoniğin diğer üst modeller baya bir pajhalı geldi benim bütçeye ....er 508 modeline de bir türlü ısınamadım....bir de yeni bir model çıkmış ERGC 50 diye o da 100 tl civar...onun hakkında da hiçbir yorum yok.....

böyle olunca seçenek olarak moserin iki modeli üzerinde duruyorum....birisi Primat 1230 modeli 120 tl civarı..bir de moser Genio 1565 şarjlı modeli,bu da 140 civarı.bir mağzaya sordum;eğer ayda 1-2 traş olacaksanız şarjlı modeller bir süre kullanılmaması nedeniyle sorun yaratabilir dedi.piller kullanılmadığından ileride başınız ağrır dedi.bu yüzden kablolu model daha iyi olur dedi.ama genio 1565 modelinin motor gücü daha iyi.bir de daha yeni teknoloji.....bana bu seçimde yardımcı olursanız sevinirim..............
    MOSER PRİMAT 1230

MOSER GENİO 1565

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtigerby -- 24 Ocak 2011; 19:01:35 >

• Selam arkadaşım ne yaptın aldınmı tıraş makinası,

konuyu hortlattık ama
  • moser 1230moser 1230 elektriklidir ve biraz ağırdır kablosuz çalışma imkanınız yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Saç Kesme Makinesi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.