S.a arkadaşalr saçları 3 numara 5 numara kafama göre yapabileceğim bir makine arıyom kirli sakal için felanda kullanıcam ama istediğim tek özellik direk prizden alması enerjiyi şarjlı olmıyıcak direk elektirikden çalışıcak yani varmı tavsiyeniz moser felan demeyin onlar eskidi yeni model birşey arıyom
quote:
Orijinalden alıntı: gamez34
S.a arkadaşalr saçları 3 numara 5 numara kafama göre yapabileceğim bir makine arıyom kirli sakal için felanda kullanıcam ama istediğim tek özellik direk prizden alması enerjiyi şarjlı olmıyıcak direk elektirikden çalışıcak yani varmı tavsiyeniz moser felan demeyin onlar eskidi yeni model birşey arıyom
Genelde hep sarjli urunler satiliyor. Neden sarjli istemiyorsunuz anlamadim. Remington PG 350 almayi dusunuyorum yakinda.
hocam remingtonlar iyi değil diyorlar yani şöylede olabilir hem bataryalı hemde direk kablolu şekilde çalıştırabileceğim alette olur çünki bir sakal kesmek için makine var bende hep yarı yolda bırakdı şarjlıydı o yüzden diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gamez34
hocam remingtonlar iyi değil diyorlar yani şöylede olabilir hem bataryalı hemde direk kablolu şekilde çalıştırabileceğim alette olur çünki bir sakal kesmek için makine var bende hep yarı yolda bırakdı şarjlıydı o yüzden diyorum
Benim pek bilgim yok ama hiç olumsuz bir yorum okumadım. Bu bakım kitini sakal için değilde vücut tüyleri için kullanmayı planlıyorum. İleride saç içinde kullanabilirim.
Kötü kalite ürünlerin şarjıda kötü oluyor maalesef, haklısınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme