Şimdi Ara

Saç-Sakal Çıkaran Losyon Pak Darou - %5 minoxidil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar arkadaşlar,

Kendim şahsen 5-6 yıldır bu ürünü kullanıyorum. Ürünü forumdan sürekli olarak bilisim_06 adlı arkadaştan alıyordum ancak artık ürünü bulmanın zor olduğunu belirtince kendim tanıdık vasıtasıyla irandan getirme şansı buldum. Kullanacak arkadaşlara da yardımcı olabilirim.

Ürünü ben genetik olan saç dökülmem için kullandım, faydasını gördüm ve halen kullanıyorum. Yukarda ürünü aldığım arkadaşın konusunda da geçmişte yazdığım yorumlar bulunmakta.

Türk üretimi minoxil marka olan ürün ile aynı ancak fiyatı uygun. Çünkü minoxilinde etken maddesi olan minoxidil in üretildiği bitki orta doğuda yetişiyor imiş ve o yüzden fiyat uygun.

-Ürün size saçlarınızı geri verip sırma saçlı yapacak mı?
    -Hayır. Öyle bir şey söz konusu değil, inş bir mucize ilaç bulunurda saçlarımıza kavuşuruz ama o mucize bu ürün değil :)

-Ürünün faydası ne?
    -Yılların kullanıcısı olarak bendeki faydası şu: incelen ve cansızlaşan saç tellerinizi kalınlaştırıp daha koyu renkli göstermeyi sağlıyor. Küçük tüylerin çıkmasını sağlıyor. Bunların bazıları daha da kalınlaşıp saç teli boyutuna geliyor. Bu sayede saçlarını azda olsa gerçekten gürleşiyor ve gür gözüküyor.Ve dökülme duruyor ya da çok çok az oluyor.

-Ürünü sürekli mi kullanmak gerek?
    -Evet maalesef öyle. bıraktığınız anda yavaş yavaş cansız haline geri dönüyor. Tekrar kullanırsanız yine aynı etkiyi gösteriyor.

-Nasıl kullanılır?
    -Sabahları 1ml ve akşamları 1 ml yanındaki aparat ile dökülen bölgeye uyguluyoruz. Ama ben şu anda sadece akşamları uyguluyorum ve faydasını görüyorum.

Fiyat olarak:

4 aylık kullanım için (4 paket losyon) - 90 TL(kargo dahil)

Sadece nakit satış mevcut.

Ürün ile ayrıntılı bilgi;

Amerikan
    Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından resmen onaylanmış SAÇ ÇIKARAN tek ilaçtır.

* Kokusuz (Sık kullanılma halinde dahi koku bırakmaz)
    * Kullanma kılavuzu birlikte gelmektedir.

Nasıl Kullanılmalıdır:

Sabah kullanımı:
    1.Losyon saça uygulanmadan önce saç derinizin kuru olmasına dikkat ediniz. Bunda dolayı saçınızı yıkadıktan sonra havlu ya da Saç kurutma makinesi ile iyice kurulayınız.

2.Kutu ile birlikte gelen tübü(applicator) 1mL çizgisine kadar doldurunuz.

3.Solüsyonu deriye uygulayınız, saça değil. Bunu yapmak için aşağıdakileri dikkat ediniz:

a. Losyonu kullanacağınız bölgedeki Saçları elinizle toplayın 1,5 cm aralıklarla ayırın.
    b. Bir elinizle saçları yukarıda tutarak diğer elinizle losyon’u saç derisine uygulayın.
    c. Solüsyonu deriye tam olarak uygulamak için parmak uçlarıyla sıvıyı oval hareketlerle deriye iyice yedirin. Bu her zaman için gerekli değildir. Eğer dikkatli bir şekilde tüpü kullandıysanız elinizle ovalamaya gerek yoktur.

4.losyonun deri tarafından absorbe edilmesi için 15 ile 20 dakika arasında bekleyin. Bu bekleme süresinden sonra saçınız için jole gibi diğer saç bakım ürünlerini kullanabilirsiniz.
    Akşam kullanımı:

1.Yukarıdaki maddelerden 1 den 3 e kadar olanı aynen yapın. Uygun ölçüde, yani 1 mL kullanmaya dikkat edin.

2.losyondan en iyi verimi almak için saça uygulanan solüsyonun tamamen kuruması gereklidir. Akşam kullanımından sonra sıvı kurumadan hemen yatılması durumunda solüsyon yastığa bulaşıp bundan da yüze teması durumunda istenmeyen rahatsızlıklar ile karşılaşırsınız. Uyumadan önce sıvının tamamen kuruması için bekleyiniz.

En iyi verimi nasıl alırsınız?

1.Sabah ve aksam olmak üzere günde iki kez her gün losyonu kullanın ve her seferinde sadece 1 mL kullanın. Miktarından fazla ya da günde 2 defadan fazla kullanmak losyon kullanımının verimini değiştirmeyecektir hatta alacağınız verimi azaltacaktır.

2.Saç derinizi temiz tutmak için saçınızı her gün yıkayın.

3.Uzun dişli taraklar kullanın. Kısa dişli ya da yuvarlak saç fırçaları saçın çabuk kırılmasına sebep olur.

4.losyon kullanımından sonra mutlaka elinizi bol sabunlu suyla yıkayın.

5.losyon kullandıktan sonra 4 saat içinde saçlarınızı yıkamayın.

6.Her gün kullanın. Eğer bir gün unutursanız ya da uygulamasanız ertesi gün yine 2 defa uygulayınız. Unutarak geçirdiğiniz gün içinde 2 defa daha fazla uygulamak alınacak verimi düşürür.

7.Losyon kullanmaya başladığınız ilk 2 hafta içinde eğer normalinden daha fazla bir saç dökülmesi görürseniz telaşlanmayın. Bu saç hücrelerinin yenilenmesi ile oluşan normal bir durumdur.
    ETKİLİ SONUÇ ALMAK İÇİN EN AZ DÖRT AY KULLANMAK GEREKİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 28 Nisan 2016; 20:34:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm
  • pm
  • Ürün temin etmek isteyen olursa güncel satıcılar mevcut kapıda ödemeli gönderim yapıyorlar link bıraktım.

https://www.letgo.com/tr-tr/i/minoxidil-sac-sakal-losyonu_d3654d3e-2dd7-41f8-844e-d3cdb4bb7686

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ DÖKÜLMESİ VE PROPECİA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.