Şimdi Ara

SAC SAKAL TRAS MAKINASI TAVSIYESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bana bi tras makinasi lazim, piyasada milyon tane var karar veremedim bi turlu
    istedigim ozellikleri yazayim biliyorsaniz bole bi alet lutfen onerin

- cabuk sarj olsun veya sarji yokken kablolu da calisabilsin
    - kirli sakal icin 1mm, 2mm gibi uclari olsun (genelde 3mm den baslio sanirim uclar)
    - kil tuy icin farkli basliklari olsun, favori vs. duzeltmek icin..
    - kaliteli bi alet olsun bi de, isini iyi yapsin
    - yikanabilirse de iyi olur hani..

ozelliklerin cogunu karsilayan bi alet ? (PHILIPS QT4085 cogunu karsiliyo ama emin deilim basliksiz de tuyleri flan alabilirmi ? bi de ince basliklari flan yok onun favoriler icin)
    (PHILIPS QG3190 baktim bu da cogunu karsilio ama ne yazikki 10 saatte sarj olup kablosuz calismiomus nasi is ise)
    biseyler onerin valla cok kararsiz kaldim...

• genelde en çok memnun olunan traş makinaları panasonicler.ama işe kirli sakal muhabbeti girerse braun öne çıkıyor.
  • moster; saç için. sakal için phlips.
  • Arkadaşım konu aşağıdaki linkte ayrıntılı olarak işleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_5843145/tm.htm
  • Aslında bu yanlış bir görüş; çünkü Braunun alt segmentte sadece 2 ürünü var EP80 ve EP100. Bu iki modeli de son 2 senedir piyasada. Oysa Panasonic de değişik fiyat aralığında benim bildiğim 10 dan fazla model var, ve performansı ve kalitesi Braundan kat be kat ötede olan modeller bunlar. Bu forumdaki arkadaşlar - sokaktaki insanlardan farklı olarak - biraz daha reklamların tesirinden kurtulmuş, objektif yaklaşan, araştırma yapan, inceleyen, profesyonel düşünen insanlar olmalı diye düşünüyorum. Bir örnek; sokaktaki insana hangi elektrikli süpürgeyi alırsınız diye sorarsanız size, simtel, rowenta falan der. Bana sorarsanız size Nilfisk derim. Ben böyle bir farktan bahsediyorum. Umarım anlatabilmişimdir

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

genelde en çok memnun olunan traş makinaları panasonicler.ama işe kirli sakal muhabbeti girerse braun öne çıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

moster; saç için. sakal için phlips.

+1907

haklısın, bende kullanıyorum çünki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz

quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

moster; saç için. sakal için phlips.

+1907

haklısın, bende kullanıyorum çünki

peki burun ve kulak tüyleri için ne kullanıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.