Şimdi Ara

Saç Şekillendirme ile ilgili tüyolar verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaşım 17,klasik olan saç modelimi değiştirmek istiyorum ve 1 aydır saçlarımı kesmiyor ve şekil vermeye çalışıyorum (her ne kadar beceremesem de) en iyi şekillendirme aracı olarak wax olduğunu öğrendim wax kullanıyorum. Ancak nedense hala doğru düzgün şekil veremiyorum, yüz şeklim uzun olduğu için sanırsam uygun bir model bulamadım...Yada benim saç şekillendirme yeteneği yok :D Saç şekillendirme ile ilgili ve uzatma ile ilgili bana birkaç tüyo verir misiniz? Ne yapayım? Nasıl saça şekil verebilirim..Ya da uzatmayayım mı yoksa (yüzüm uzun olduğu için) şu justin bieber'ın saçları gibi yanları arkaları ve üstleri kısa, önleri uzun mu yapayım? Yada başka bir model öneriniz var mı?
    Ayrıca istediğim saç modeli alttaki gibi sizce uzun olan yüz şeklime bu uygun mu? bunu yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanberk -- 6 Şubat 2013; 20:48:36 >

• 15-20 lıra verıp duzgun bu kuafore gıt.ıstedıgın sac modelınıde goster.ondan sonra gerısı gelır
  • Hmmm kuaförüm modeli getir ayarlarız dedi aslında ama ben yinede bir akıl danışayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanberk -- 6 Şubat 2013; 21:00:28 >
  • Yüzün uzunsa, kafan büyükse kısa saç modellerine eğilim göstermen yararına olacaktır.

Resimdeki modeli yapmak için Amerikan kesim lazım fakat önü uzun bırakmalı...

Yine de her sabah 30 dk fön makinası ile macera yaşayacağını unutma
  • Aynen öyle en az 30 dk uğraşıyorum ama gram düzelmiyor... kafam çok büyük değil ama yüzüm uzun annem sana uzun saç yakışmaz diyordu hep o sebeple ben de uygun saç modeli aramaya başladım. bir ara bu zayn malik gibi yapayım dedim sonra da bu modele karar kıldım 1 haftadır bu model için uğraşıyorum bir türlü rayına girmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.