Şimdi Ara

saç şekillendirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim saçlarım çok zayıf.bu işlerden pek anlamam çünkü çok uğraşmadım hç bir zaman.hep kısa kestirirdim.benim kafa biraz büyük olduğundan yanlar hep kabarırdı.yani diken gibi yanlar, favorilere doğru kısalırdı.bu sıralar biraz uzattım.önler yaklaşık 10-12 cm yanlar 4-5 cm.yanlar uzayınca kabarma sorunu çözüldü gibi.bu seferde şekil veremiyorum.en ufak bir rüzgarda yalap şalap oluyo saçlarım.saç ayrımı var, nasıl fön çekeceğimi ne gibi aksesuarlar kullaacağımı bilmiyorum.anlayanlar yardımcı olabilir mi?

• ince telli ve zayıf galiba saçın. hacim verici köpük kullan, istediğin şekli ver, sonra sabitlemek için güzel bir sprey sık.
  • hocam biraz daha detaylı yazar mısınız?marka model vs. önerileriniz..
  • Fon makinesinde onemli olan yuksek hava ufleme gucu.

Asadaki video'dan teknikleri seyredebilirsiniz. Tarakta onemli.

Sekillendirici urunlerden kullandiklarim ve onerdiklerim.

saç şekillendirme sorunu

Zaten video'da da kullanilan urunler bunlar. Kanalin sahibi 2 kardesin markasi. Danimarka'da uretiliyor ve Turkiye'de resmi saticisi mevcut. Reklam olmasin, kucuk bir Google aramasiyla zaten bulabilirsiniz. Bu arada urunlerin fiyatlari yuksek gelebilir. Fakat tum dunyada pahalidir. Mesela ABD'de 1 wax'lari $26. Kisacasi yuksek kalite yuksek fiyat. Isterseniz orta kalite alternatif markalarin urunlerine de goz atabilirsiniz. Osis urunleri bu konuda onerimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bu yanların kabartma olayı bende de var. Çözüm bulamıyorum o yüzden hep kısa kestiriyorum krem wax falan denemedim çünkü saçı fön çekmeden bile şekillendiriyorum morfose wax kullanıyorum. Duştan çıkınca saçlarım çok kötü elektirikli gibi oluyor. Krem falan mı kullansam acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.