Şimdi Ara

saç spreyi cildimi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm ben dün traş oldum sac spreyi ile fön yaptı berber bnde bunu güzel olduğunu görünce alışveriş merkezine gidip egos 2 derece sert saç spreyi aldım öbür gun alnim ve başımın ortasi ve kulak arkam kızarıp küçük şişlikler çıktı vede kaşınıyor du ve hala öyle acaba bu saç spreyinden mi oldu yoksa berberde tarak makas makinedeki bir alerjisi olan birinin saçı veya mikrobu cildime temas ederekmi oldu yardımmmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tahriş olmuş belliki cildin hassas sende krem süreceğin yere tuz basmışsın :D .
    Evde pişik kremi felan varsa sür cilde çok faydalıdır çinkodan dolayı ( şaka yapmıyorum ) yoksa 19-20 lira
    Pahalı gelirse hametan pomad alabilirsin 6-7 tl ye şişliklerde iner kızarıklıklar geçer dert etme. Ama cildin hassas belliki hametanı yanında gezdirmelisin ;)
  • Avon ballı yüz kremi suruyorum ama basimin ortasına suremiyorum saçtan dolayı orası kaşınıyor ama alnimin kasintisi durdu ama hala küçük şişlikler var kızarıklıkta varr inşallah geçer iki gundur kasintidan ölüyorum kaşlarım bile kaşınıyor cvbin icin tesekkurler bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Saç Spreyi Kullanımı
    13 yıl önce açıldı
    saç beyazlaması??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.