Şimdi Ara

Saç Uzatırken Enseyi Aluyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
16.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saç Uzatırken Enseyi Aluyormusunuz ?

yüzüme bakıldığında arkada sarkan ense görmek istemiyorum

ama hiç daha önce saç uzatmadım 6-7 aydır uzuyor enseyi toplatıyormusunuz yada favorileri alıyormusunuz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Uzatırken Enseyi Almak

Saç Uzatırken Enseyi Kesilir mi?

Saç uzatma sürecinde ense kısmının alınması yaygın bir uygulamadır. Enseyi almak, saçların daha eşit bir şekilde uzamasına yardımcı olabilir ve ense bölgesinde istenmeyen kırıklara veya kısalıklara engel olabilir.

Saç Uzatırken Enseyi Almak Faydalı mıdır?

Enseyi almak, saç uzatırken aşağıdaki faydaları sağlayabilir:

• Eşit Uzama: Enseyi almak, saçların tepeden enseye doğru eşit bir şekilde uzamasına yardımcı olur.
    • Kırık Uçların Önlenmesi: Ense bölgesi, saçın en sık kırıldığı bölgelerden biridir. Enseyi almak, kırık uçların oluşmasını önlemeye yardımcı olur.
    • Şekil Vermeye Yardımcı Olur: Enseyi almak, saçın şekil almasına ve istenen stili korumasına yardımcı olabilir.

Enseyi Nasıl Almalısın?

Enseyi alırken aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Saçlarını ıslat.
    • Saçlarını tara veya fırçala.
    • Başını hafifçe öne eğ.
    • Ense bölgesindeki saçları başından uzağa doğru tarayarak bir üçgen şekli oluştur.
    • Üçgenin kenarlarını kullanarak, ensede kalan istenmeyen saçları kes.

Uzun Saçta Enseyi Almak

Uzun saçlarda ense almak, daha temiz ve düzenli bir görünüm sağlayabilir. Uzun saçlarda ense bölgesini almak, saçlarının daha dolgun ve hacimli görünmesine de yardımcı olabilir.

Önemli Uyarılar:

• Enseyi çok sık almaktan kaçınmalısın. Bu, saçlarının incelmesine veya zayıflamasına neden olabilir.
    • Enseyi alırken keskin makaslar kullanmalısın. Bu, saçlarının düzgün bir şekilde kesilmesini ve bölünmüş uçların oluşmasını önlemesini sağlar.
    • Enseyi alırken acele etme ve dikkatli ol. Kendini kesmekten kaçınmak için yavaş ve dikkatli bir şekilde kes.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sal gıtsın ara makas attır arada o kadar
  • ense de uzayacak tabi ama resimdeki gibi aslan yelesi yapmadan,ara makası atılıp hafif toplanacak zaten saç komple uzayacağı için ense uzasa da de normal gözükecek

saç uzatıp da yüzüne bakıldığında ensenin görülmemesi bence yakışmaz enseyi alman lazım öyle olması için bu sefer de kafa kötü görüntü olur enseler olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 16 Ekim 2012; 12:01:42 >

•  Saç Uzatırken Enseyi Aluyormusunuz ?
  • Resimdeki sen misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi stil yoksa aldır enseyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin 0ktay

sal gıtsın ara makas attır arada o kadar

tamam şimdi berbere gidip aramakas attırayım

bi sorum olucak bu berbere ne diyeyim saç falan çok kabarıyor en iyisi aramakas

ortasına mı aramakas attır diyeyim yani bi bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de uzatıyorum hiç bi şey yaptığım yok saldım gidiyo
  • Taciiiiiii Abiiiiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Elina

quote:

Orijinalden alıntı: Metin 0ktay

sal gıtsın ara makas attır arada o kadar

tamam şimdi berbere gidip aramakas attırayım

bi sorum olucak bu berbere ne diyeyim saç falan çok kabarıyor en iyisi aramakas

ortasına mı aramakas attır diyeyim yani bi bilgim yok

Berber ne demek istediğini anlamazsa berbat edebilir dikkat et Umarım aklı başında bir berberdir.

Benimde gittiğim sürekli tanıdık berber vardı günlük en az 250 tl iş yapıyordu bayağı müşterisi vardı sürekli sıra dolu olurdu.Ama adam onu bunu dinlemedi üni. kazanınca 24 yaşında gitti üni okumaya abisine bıraktı mekanı abiside benim tarzdan kesemiyor mecburen makina vurdum saça

• Ara makas ile köküne kadar alan berberin aklından şüphe ederim. Ara makas ile anca kırıkları düzeltirsin ve 1-2 cm'lik saç uçlarında kullanırsın, köküne kadar aldığın zaman bir kaç hafta sonra saçların biçimsiz bir şekilde kabarır.
  •  Saç Uzatırken Enseyi Aluyormusunuz ?

İstem dışı kahkaha attım.. Bu nedir abi, sen misin bu? Mutlaka kestir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.