Şimdi Ara

Saç Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size saç uzatma hakkında bir kaç sorum saçım ince telli uzatmak istiyorum ne zaman karar versem dayanamıyorum sorun saçın uzadıkça iyi durmaması yada bana öyle geliyo bilmiyorum birde nasıl kestirmeliyim uzatmak istiyorum bilgisi olan varsa sevinirim.

• Cevap vericek olan bi yüce şahsiyet yokmu koskoca forumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sen -- 31 Ağustos 2010; 17:24:09 >
  • Uzat eğer dalgalıysa çok çekersin benim gibi.
    Düzse çok daha güzel olur gerçi görecelidir benim kendi saçlarımı ben beğenmem etraf beğenir.Ben düz olmasını istiyodum bi kere fön vs uğraştım kötü oldu dediler bende yapmadım bi daha.
    Ama uzatırken ayda bir kırıkları aldırmaya gidiceksin ona dikkat et yeter.
  • okul var ise martta kestir. sonra töbe billah kestirme eylüle kadar..
  • İnce telli ve saçların sık ise bakımını iyi yapman lazım. Kullandığın şampuanlara dikkat et,doktorlardan tavsiye al.
    Ben nival'in sarımsak özlü bir şampuanını kullanıyordum. Saç toniği de kullanırsan saçların güzel bir görünüme kavuşur.
    7-8 ay kadar uzatmıştım,... 3 4 hafta önce kestirdim,havalar da sıcak olunca... kadınlar bunalınca saçlarını kestirirler misali
    istersen ara makas attır daha iyi olur,deri de hava alır böylece... ben ara makas kullanmamıştım üstüne kestirmeye gittim

• saçlar ince telli ve sık değil : )
  • Ara makasına gerek yok o zaman bende uzattm, justin bieber tarzı tavsiye ederim olumlu tepkiler aldım,saçım düz sıcak olnca biraz ara makası attrdm hava alıor saç yakında yne aynı şekline döner,hergün yıka ve saç kremi kullan ama kremi2-3 günde bir kullan.Krem saçı besliyor.Saç kremi döküyor diyenler üzerindeki saçta kalmas süresini yanlış uyguluyorlar veya hergün krem kullanıyorlar.Şampuan sadece temizler.Saç kremi ayrıca saçın elektriğini alır kabarmasını engeller.Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionelmusti -- 1 Eylül 2010; 10:34:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ah ya .. alnım açık ve faüller biraz geriden çıkmaya başlamış. saçımı arkaa toplayınca gargamel gibi oluyorum o yüzden hep ön tarafa doğru yatırıyorum saçları. uzun saçta olamıcak jac efronun saçı gibi olmak zorunda
  • bir justin bieber'iniz kalmıştı ha.saç hergün yıkanmaz .şampuan saçı yıpratır.ben maximum 3-4 anca yıkarım haftada.ayrıca belirli bir şampuan kullan.iyi bir krem kullan.loreal iyidir.ben mesela hayashi kullanıyorum ama o biraz pahalı bütçen varsa alabilirsin 50 tl civarı 250 ml.
    genelde saçlarım düz ve sarışın olduğum için beckham tarzı yapıyorum.ama yana doğru elimle hafif çevirince de güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 1 Eylül 2010; 10:41:10 >
  • Teşekkürler arkadaşlar bakalım biraz sabır gerek uzatmayı düşünüyorum hafiften

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sen -- 1 Eylül 2010; 16:19:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.