Şimdi Ara

Saç Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır saç uzatmayı düşünüyordum ama zahmete girmek istemiyordum sonunda uzatmaya karar verdim ve bu modeli seçtim sizce böyle nasıl uzatabilirim?
     Saç Uzatma
     Saç Uzatma

• Suan sacin ne kadar uzun
    saclar uzadikca kuafore(guvendigin) resmi goster ve duzelttir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limon ve yumurta,iyice çalkala ve 5 dakika kadar saçında beklet daha sonra şampuanla yıka,iyi uzuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: swellingbot4

Limon ve yumurta,iyice çalkala ve 5 dakika kadar saçında beklet daha sonra şampuanla yıka,iyi uzuyor..

berber saçıma etti.yolunmuş tavuğa döndüm.ne kadar sürede uzar,çok değil 3/4 cm uzasa bi şekle sokarım.aynaya her bakışta saydırıyorum berbere,gerçekten etkili mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanates

quote:

Orijinalden alıntı: swellingbot4

Limon ve yumurta,iyice çalkala ve 5 dakika kadar saçında beklet daha sonra şampuanla yıka,iyi uzuyor..

berber saçıma etti.yolunmuş tavuğa döndüm.ne kadar sürede uzar,çok değil 3/4 cm uzasa bi şekle sokarım.aynaya her bakışta saydırıyorum berbere,gerçekten etkili mi

Dostum kullanıp kullanmamak senin elinde,bir zararı olduğunu düşünme sakın zararlı birşey olsa söylemezdim ki zaten ilaç veya zararlı bir madde önermiyorum,doğal şeyler bunlar bitkisel şeylere güvenmek gerekiyor her seferinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Sakal Uzatma Rekorunuz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.