< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Saç ve lise (3. sayfa)
-
-
Ayn , pek üstelemiyorum dünyanın sonu değil ama özgürüm bu konuda ve yasak olmayan bi konuda beni zorlamalari zoruma gitti yoksa saç geri uzar ama 5.sinifin sonundan beri uzatiyorum buyuk bir emek var yani neyse turkiye burasi ne beklerim buyuk ihtimal kestirecekler ama sonuna kadar direnirim. 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız bir ailenin böyle saçma sapan bir gerekçeyle çocuklarını üzmesi gerçekten çok mantıksız.
Maalesef , ama şimdi terazinin diger ucunda pc ve tel var okul acilana kadar kesmiyecegim zaten sonra mudure tekrar sorarim eger tekrar zorlarsa mecbur yani neyse ya olan olur cok takarsam stres olur.
16 yıllık öğretmenim. Müdür seni korkutmak için yapmış. Başlarda kenara çekip ismini de alırlar. Velini çağırabilirler. Ama bir süre sonra onlar da kabullenir. İnat etmek istiyorsan kesme. Ama uğraşmayayım diyorsan kes. Ben yerinde olsam 1-2 hafta bekler duruma bakardım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saca karisamazlar sadece sakal problem
-
O yönetmelikte yazıyor ama mesela bizde ona da karışmıyorlar. Bazı okullarda karışıyor olabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Astrian
O yönetmelikte yazıyor ama mesela bizde ona da karışmıyorlar. Bazı okullarda karışıyor olabilirler.Yani yasak olan bir seyin uygulanıp uygulanmaması insiyatif hocam dediğiniz gibi
Ama yasak olmayan bir şey hakkında islem yapamazlar mudur en fazla takar arkadasa diken üstünde olur o kadar
-
Sağolun hocam
Saçlar kesilir muhtemelen liseli kardeşim
Dövme,uzun sakal ve uzun saç ile gidiyorum no pasa nada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 23 Ağustos 2021; 18:1:35 >
o saçlar gidecek minnoş boşver üniversitede uzatırsın. kıyak bi kısa saç modeli bulursan 4 sene ağrısız başın
-
Kanka bence hiç uğraşma kes yapacak bir şey yok. Sistem böyle. 90'lar zamanında bu tip meseleler çok daha da sertmiş öyle biliyorum. Ben tabii o zamanlar yoktum ama bu forumda o zamanlarda liseye gidenler vardır bu forumda. Onlar anlatsın bu tip konuların o zamandaki sertliğini. Ha yanlış anlama amacım korkutmak falan değil sadece yani bu tip meselelere önem verdiklerini bilmen. Eğer bu forumda o zamanlarda bu tip meseleleri yaşamış olan varsa buna yanıt vererek de anlatabilirsiniz.
-
O zaman yönetmelikte yeri vardı ve ceza uygulayabilirlerdi. Şu anda yok.
O okula gitme yada veline söyle paranızla rezil olmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haaa yani eğer diyorsanız ki artık bu tip meseleler önemli değil ve ögrenciler bu saç meselesinde özgür o zaman bilemem. Ama yine de bence inatlaşmaya gerek yok hiç yönetim ile.
Belirli bir yere kadar özgür hocam. Boya, sakal vb sıkıntılı yine. Ama uzunlukta problem yok, en azından yönetmelikte.
İyi saç uzunluğuna hafifleme gelmesi iyi olmuş. Sakal belii çok ufak olsa ok ama boya yasak olmsasa düşünemiyorum
Bir tek şeffaf kıyafet a maddesi ve D maddesine uyuyormuşum ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X