Şimdi Ara

Saç yağlanması & Saç Dökülmesi 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH Ailesi , fikirlerinizi , önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum...Lütfen kulaktan duyma yalan yanlış bilgileri paylaşmayın atacağınız yalan yanlış yorumları diğer kullanıcılarda görüyor ve denemek istiyor denedikten sonra daha farklı sonuçlar alıyorlar yazık yani.Ayrıca şampuan reklamı yapan bazı dengesizler var satış yapabilmek için sizde şansınızı fazla zorlamayın yorumunuz reklamcı olduğunuzu belli ediyor zaten.Salak yok karşınızda yani...

Başlıkta belirttiğim gibi saç yağlanması ve saç dökülmesi.Forumda daha önceki saç dökülmeleri ve saç yağlanmaları hakkında kayıtlı olan konuları inceledim acaba 2013 te saç dökülmesi veya saç yağlanmasını engellemek için yeni fikirler varmı diye konu açtım bir çok kişiyi ilgilendiren bir konu olduğunu düşünüyorum...Umarım doğru yere açmışımdır.

Arkadaşlar yaşım 24 ve 15-16 yaşından beri saçlarım dökülüyor bir türlü engelleyemedim bu saç dökülmesini anlayacağınız iyce seyrekleşti..Elimi basıma attığımda 30 - 40 tane saç teli geliyor elime bazı arkadaşlar yorum yapar şimdi günlük 100 adet saç teli dökülmesi normal diye ama bana göre normal değil kandırmayalım kendimizi , normal diye diye kafamızda saç kalmadı :)))

Geçmişte Saç dökülmesini engellemek için bir kaç forumda kullanıcı yorumlarını okudum onlardan yola çıkarak farklı farklı şampuanlar kullanmaya başladım hiç birisi fayda etmedi.Artık şampuanlara güvenim kalmadı Hem kullanmaya korkuyorum hemde belki etkisi olur diye şansımı denemek istiyorum yani ortada kalıyorum.Bu sebebten dolayı lütfen sadece bu tür ilaçları kendiniz kullandıysanız , sizde nasıl etki yaptıysa onun yorumunu yapın.Yok amcamın oglu şu şampuanı kullandı yok benim kankim bu ilacı kullandı yok teyze oğlu bunu yaptı gibi yorum yapmayın sadece bu konuyla ilgisi olan kişiler gerekli yorumu ve deneyimlerini bizimle paylaşırsa sevinirim.

Saçlarım hızla dökülüyor ve saçlarımda yağlanma var saçlarımın dökülmesinin asıl sebebinin saçlarım yağlı olduğundan dolayı döküldüğünü düşünüyorum.

Asıl sorum şu : Saç diplerimde kaşıntı var ve saçlarım yağlanıyor bunu nasıl engelleyebiliriz?

• Aynı sorun bendede var aşırı şekilde saçım yağlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de saç dökülme başlangıcım var. Yağlanma 1 gün yıkanmazsam hat safaya ulaşıyor. Konuda takipteyim umarım işime yarar bir ürün ve/veya çözüm bulabilirim.
  • kullandığımız ürünleri ve etkilerini yazarsak faydalı bir konu olur.birçok kişi bu konudan şikayetçi.

bende aynı şekilde birçok şampuan denedim bir kısmı halen banyoda duruyor.yağlanma için en çok faydayı sebamed kepeğe karşı etkili olanından gördüm ama bir süre sonra saçlarım tekrar yağlanmaya başladı. organicum hakkında olumlu şeyler okumuştum bir hevesle aldım ama hayal kırıklığı oldu saçları 1. günün sonunda çok yağlı yapıyor , saç tellerini çok incelttiğini farkettim ve saç derisine kum taneleri gibi küçük şeyyler oluşturuyor. bir başka şampuan olarak placenta sebum kontrol kullandım saç tellerini kalınlaştırdı ama malesef yağlanmaya bir çözüm getiremedi.çok ciddi bir tavsiye bulamazsam tekrar sebamed kullanmayı düşünüyorum şimdilik en etkilisi o oldu benim için.

dökülme içinse hiç tartışmasız zigavus sarımsaklı şampuan diyorum.ilk defa bir şampuanın bu kadar etkili olduğunu gördüm üstelilk ilk yıkamadan itibaren.ama yağlanmaya çözüm getirmediğinden ve daha da yağlı yapması tek olumsuz yanı.eğer yağlanma yapmasaydı 10 numara 5 yıldız diyecektim ama yine de dökülme konusunda benim için en etkilisi bu şampuan diyebilirim.yine sebamedin anti hair loss şampuanı da fena değil ama bir zigavus kadar etkili değil

• ve çok önerilen şampuanlardan bir tanesi de prozinc mor kutu.bu şampuanı da kullandım bu da yağlı saçlara çözüm olmadı benim için
  • Sabun deneyebilirsiniz. Yada Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan da güzel. Dökülmeyi şampuanlar felan durdurmuyor genetikse. Minoxil kullanın. Yada Propecia, Proscar var ama kuşunuz ötmezse, memeleriniz büyürse karışmam
  • Yağlı saçlar için uzman tv de doktorlar yorum yapmış , yağlı saçlar için Ardıç katranlı şampuan kullanmanızı öneririz diye.Bende bu şampuanı aldım
    https://store.donanimhaber.com/5d/a1/04/5da10431a745085397c35d70175aa3a7.jpg
    Bana tek etkisi oldu benim saç yağlanmasıyla beraber sac diplerimde kepek gibi kabuk oluyodu sadece onu engelledi.Yani saç yağlanması devam ediyor :))
     Saç yağlanması & Saç Dökülmesi 2013

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    2 ay önce açıldı
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.bulut_06

Merhaba DH Ailesi , fikirlerinizi , önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum...Lütfen kulaktan duyma yalan yanlış bilgileri paylaşmayın atacağınız yalan yanlış yorumları diğer kullanıcılarda görüyor ve denemek istiyor denedikten sonra daha farklı sonuçlar alıyorlar yazık yani.Ayrıca şampuan reklamı yapan bazı dengesizler var satış yapabilmek için sizde şansınızı fazla zorlamayın yorumunuz reklamcı olduğunuzu belli ediyor zaten.Salak yok karşınızda yani...

Başlıkta belirttiğim gibi saç yağlanması ve saç dökülmesi.Forumda daha önceki saç dökülmeleri ve saç yağlanmaları hakkında kayıtlı olan konuları inceledim acaba 2013 te saç dökülmesi veya saç yağlanmasını engellemek için yeni fikirler varmı diye konu açtım bir çok kişiyi ilgilendiren bir konu olduğunu düşünüyorum...Umarım doğru yere açmışımdır.

Arkadaşlar yaşım 24 ve 15-16 yaşından beri saçlarım dökülüyor bir türlü engelleyemedim bu saç dökülmesini anlayacağınız iyce seyrekleşti..Elimi basıma attığımda 30 - 40 tane saç teli geliyor elime bazı arkadaşlar yorum yapar şimdi günlük 100 adet saç teli dökülmesi normal diye ama bana göre normal değil kandırmayalım kendimizi , normal diye diye kafamızda saç kalmadı :)))

Geçmişte Saç dökülmesini engellemek için bir kaç forumda kullanıcı yorumlarını okudum onlardan yola çıkarak farklı farklı şampuanlar kullanmaya başladım hiç birisi fayda etmedi.Artık şampuanlara güvenim kalmadı Hem kullanmaya korkuyorum hemde belki etkisi olur diye şansımı denemek istiyorum yani ortada kalıyorum.Bu sebebten dolayı lütfen sadece bu tür ilaçları kendiniz kullandıysanız , sizde nasıl etki yaptıysa onun yorumunu yapın.Yok amcamın oglu şu şampuanı kullandı yok benim kankim bu ilacı kullandı yok teyze oğlu bunu yaptı gibi yorum yapmayın sadece bu konuyla ilgisi olan kişiler gerekli yorumu ve deneyimlerini bizimle paylaşırsa sevinirim.

Saçlarım hızla dökülüyor ve saçlarımda yağlanma var saçlarımın dökülmesinin asıl sebebinin saçlarım yağlı olduğundan dolayı döküldüğünü düşünüyorum.

Asıl sorum şu : Saç diplerimde kaşıntı var ve saçlarım yağlanıyor bunu nasıl engelleyebiliriz?

http://forum.donanimhaber.com/m_79364469/f_//tm.htm#79364469 Daha önce Böle bir konu açmıştım Yardımcı Olur sanırım :)

• saç dokulmesi yaglanması yasayan arkadaşlara kullanmıs oldugum herbalife sampuan ve sac kremini tavsiye edebilirim. cok kısa sürede sonuc alırsınız. aynısı bende de vardı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.