Bilen bilir, saçı birkaç gün yıkamazsanız çok daha güzel görünüyor ve şekil ve şekil vermek çok daha kolay oluyor, kabartısı geçmiş oluyor. her saçımı yıkadıktan sonra bu etkiyi nasıl sağlayabilirim bilen anlayan var mıdır? her seferinde kabaran saç çok saçma bir görüntü oluşturuyor ve tonla sprey sıkmak istemiyorum ilerde kaybetmek istemiyorum.
bebek pudrası
Zeytin yağı surebilirsin saçına etkili olur sanırım hiç denemedim ama
quote:
Orijinalden alıntı: akhee
Zeytin yağı surebilirsin saçına etkili olur sanırım hiç denemedim ama
Zontak kullanın hocam.Zararlı olduğu söyleniliyor ama.
Bende bir tek benim saçım böyle sanıyordum duştan sonraki gün çok iyi oluyor
her gün duş alma
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615
her gün duş alma
bere tak
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615
her gün duş alma
daha çok saçı o görüntüye getirebilecek bişey var mıdır diye sormuştum, veya doğal yağını birkaç gün beklemeden saça verebilecek birşeyler?
quote:
Orijinalden alıntı: mekjulianocu
daha çok saçı o görüntüye getirebilecek bişey var mıdır diye sormuştum, veya doğal yağını birkaç gün beklemeden saça verebilecek birşeyler?
Alıntıları Göster
Yıkanma
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E1825AD4A
bere tak
Alıntıları Göster
sırf bi yere giderken o yüzden duş almıyorum. alırsam da kafa aşağısını yıkıyorum. şampuanı sıkınca yumuşuyor şekil almıyo çok kötü
quote:
Orijinalden alıntı: amyfm
sırf bi yere giderken o yüzden duş almıyorum. alırsam da kafa aşağısını yıkıyorum. şampuanı sıkınca yumuşuyor şekil almıyo çok kötü
Alıntıları Göster
rezerve
quote:
Orijinalden alıntı: amyfm
ben de aynı dertten muzdaribim hocam, çoğu zaman saçımı yıkamıyorum fakat 3-4 gün sonra ister istemez yıkamak durumunda kalıyorsun. beyaz sabunla yıkıyordum, sertleştirdiği için kolay şekil alıyor, fakat bu sefer de saçın yan tarafları kabarıyo bonus gibi görünüyor.
Saç spreyini yakinda sikarsan o etkiyi verir. Fon cektikten sonra yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Od Ata
Saç spreyini yakinda sikarsan o etkiyi verir. Fon cektikten sonra yapabilirsin.
eski kamyonun yanından geç
Kolonya dök.
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Kolonya dök.
benim saç genelde uzun olduğu için duş sonrası birbirine giriyor, kabarıyor yani iğrenç bi hal alıyor :D duştan 1 gün sonra tam şekil verebileceğim kıvama geliyor valla saç o halini çok seviyorum sonra ertesi gün rezalet bir şey oluyor o yüzden 2 günde bi saç için duş alıyoruz. bende bu konudan muzdaribim yav. sprey falan da kullanmak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering
benim saç genelde uzun olduğu için duş sonrası birbirine giriyor, kabarıyor yani iğrenç bi hal alıyor :D duştan 1 gün sonra tam şekil verebileceğim kıvama geliyor valla saç o halini çok seviyorum sonra ertesi gün rezalet bir şey oluyor o yüzden 2 günde bi saç için duş alıyoruz. bende bu konudan muzdaribim yav. sprey falan da kullanmak istemiyorum.
Alıntıları Göster
benim sadece ilk gün ve ertesi gün güzel oluyo ondan sonra leş gibi oluyo saçım. Kişiden kişiye değişiyomuş demek ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
benim sadece ilk gün ve ertesi gün güzel oluyo ondan sonra leş gibi oluyo saçım. Kişiden kişiye değişiyomuş demek ki.
Alıntıları Göster
hele bide kıvırcıksa duştan sonra kıvır kıvır olup kabarır ne iğrenç oluyo saçların kuruysa birkaç gün duş almadıktan sonra saçın yağlanıyor o yüzden olabilir. Kuru saçlar için şampuan dene belki etkisi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice
Yaşadığım şehirde imkanlar sınırlı olduğundan dolayı bulamıyorum. Eskiden kırmızısından kullanmıştım. Nasıl temin edebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: JoeyBane
quote:
Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice
Yaşadığım şehirde imkanlar sınırlı olduğundan dolayı bulamıyorum. Eskiden kırmızısından kullanmıştım. Nasıl temin edebilirim?