Şimdi Ara

Saça kirli görüntüsü vermek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilen bilir, saçı birkaç gün yıkamazsanız çok daha güzel görünüyor ve şekil ve şekil vermek çok daha kolay oluyor, kabartısı geçmiş oluyor. her saçımı yıkadıktan sonra bu etkiyi nasıl sağlayabilirim bilen anlayan var mıdır? her seferinde kabaran saç çok saçma bir görüntü oluşturuyor ve tonla sprey sıkmak istemiyorum ilerde kaybetmek istemiyorum.

• bebek pudrası
  • Zeytin yağı surebilirsin saçına etkili olur sanırım hiç denemedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhee

Zeytin yağı surebilirsin saçına etkili olur sanırım hiç denemedim ama
    Zontak kullanın hocam.Zararlı olduğu söyleniliyor ama.
  • Bende bir tek benim saçım böyle sanıyordum duştan sonraki gün çok iyi oluyor
  • her gün duş alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

her gün duş alma
    bere tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

her gün duş alma
    daha çok saçı o görüntüye getirebilecek bişey var mıdır diye sormuştum, veya doğal yağını birkaç gün beklemeden saça verebilecek birşeyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekjulianocu

daha çok saçı o görüntüye getirebilecek bişey var mıdır diye sormuştum, veya doğal yağını birkaç gün beklemeden saça verebilecek birşeyler?

Alıntıları Göster
    Yıkanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E1825AD4A

bere tak

Alıntıları Göster
    sırf bi yere giderken o yüzden duş almıyorum. alırsam da kafa aşağısını yıkıyorum. şampuanı sıkınca yumuşuyor şekil almıyo çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

sırf bi yere giderken o yüzden duş almıyorum. alırsam da kafa aşağısını yıkıyorum. şampuanı sıkınca yumuşuyor şekil almıyo çok kötü

Alıntıları Göster
    rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

ben de aynı dertten muzdaribim hocam, çoğu zaman saçımı yıkamıyorum fakat 3-4 gün sonra ister istemez yıkamak durumunda kalıyorsun. beyaz sabunla yıkıyordum, sertleştirdiği için kolay şekil alıyor, fakat bu sefer de saçın yan tarafları kabarıyo bonus gibi görünüyor.
  • Saç spreyini yakinda sikarsan o etkiyi verir. Fon cektikten sonra yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Od Ata

Saç spreyini yakinda sikarsan o etkiyi verir. Fon cektikten sonra yapabilirsin.
    eski kamyonun yanından geç
  • Kolonya dök.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Kolonya dök.
    benim saç genelde uzun olduğu için duş sonrası birbirine giriyor, kabarıyor yani iğrenç bi hal alıyor :D duştan 1 gün sonra tam şekil verebileceğim kıvama geliyor valla saç o halini çok seviyorum sonra ertesi gün rezalet bir şey oluyor o yüzden 2 günde bi saç için duş alıyoruz. bende bu konudan muzdaribim yav. sprey falan da kullanmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

benim saç genelde uzun olduğu için duş sonrası birbirine giriyor, kabarıyor yani iğrenç bi hal alıyor :D duştan 1 gün sonra tam şekil verebileceğim kıvama geliyor valla saç o halini çok seviyorum sonra ertesi gün rezalet bir şey oluyor o yüzden 2 günde bi saç için duş alıyoruz. bende bu konudan muzdaribim yav. sprey falan da kullanmak istemiyorum.

Alıntıları Göster
    benim sadece ilk gün ve ertesi gün güzel oluyo ondan sonra leş gibi oluyo saçım. Kişiden kişiye değişiyomuş demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

benim sadece ilk gün ve ertesi gün güzel oluyo ondan sonra leş gibi oluyo saçım. Kişiden kişiye değişiyomuş demek ki.

Alıntıları Göster
    hele bide kıvırcıksa duştan sonra kıvır kıvır olup kabarır ne iğrenç oluyo saçların kuruysa birkaç gün duş almadıktan sonra saçın yağlanıyor o yüzden olabilir. Kuru saçlar için şampuan dene belki etkisi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Yaşadığım şehirde imkanlar sınırlı olduğundan dolayı bulamıyorum. Eskiden kırmızısından kullanmıştım. Nasıl temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Yaşadığım şehirde imkanlar sınırlı olduğundan dolayı bulamıyorum. Eskiden kırmızısından kullanmıştım. Nasıl temin edebilirim?

Alıntıları Göster
    bulunsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.