Şimdi Ara

Saç ne tarafa taranmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler merak ettim ne tarafa tarıyosunuz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Hangi Tarafa Taranmalıdır?

Saçın hangi tarafa taranması gerektiği kişisel tercihlere ve saç tipine bağlı değişen bir konudur. Ancak, genel olarak kabul edilen birkaç öneri bulunmaktadır:

• Yüz şekline göre: Yuvarlak yüz şekline sahip kişiler, saçlarını yukarı doğru veya geriye doğru tarayarak yüzlerini daha uzun gösterebilirler. Uzun yüz şekline sahip kişiler, yüzlerini genişletmek için yanlara doğru tarayabilirler.

• Saç tipine göre: İnce saçlar kolayca yağlanma eğiliminde olduğundan, saç derisinin hava almasını sağlamak için yukarı veya geriye doğru taranmalıdır. Kalın saçlar ise hem öne hem de arkaya doğru taranabilir.

• Saç modeli: Saç modeli de saçın hangi yöne taranacağını etkileyebilir. Örneğin, kısa saçlar genellikle öne doğru taranırken, uzun saçlar çeşitli şekillerde taranabilir.

Erkek Saçı Hangi Tarafa Taranır?

Erkek saçı için en yaygın tarama yönleri şunlardır:

• Geriye doğru: Bu klasik bir erkek saç stilidir ve her yüz şekline uygundur.
    • Yukarı doğru: Bu stil, saçın hacimli görünmesini sağlar ve yuvarlak yüzleri daha uzun gösterir.
    • Yana doğru: Bu stil, yüzü genişletmek için uygundur ve her saç tipine uygulanabilir.

Sonuç olarak, saçın hangi tarafa taranması gerektiği kişisel tercihlere ve saç tipine bağlıdır. Yüz şeklinize ve saç modelinize en uygun tarama yönünü belirleyerek en iyi görünümü elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sol
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Sol

kendine göremi ?
  • ben sağa dogru yatırıyorum sola dogru yatırırsam anlım fazla açık oluyor ve sağa yattıgı gibi durmuyor minoxil alırsam kapanır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Sol

kendine göremi ?

Evet.Sağa yatırmaya çalışsamda olmuyor ben de.
  • saçım yumuşak olduğu için her tarafa rahatça taranıyor ama her zaman kendime göre sola doğru tarıyorum
  • Saçım sola doğru meyilli ama o tarafa yatısam gülden dolayı komik görünüyor , sağa doğru yatısam cap takmışım gibi oluyor , ama sağa doğru yatırıyorum saçlar diken gibi çıkıyor , aşırı diken hemde yatmıyor bir tarafa bir de ince telli olunca :( çare bulan varsa söylesin wax falan çözüm değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babam der ki müslümanın yönü sağdır. bende sağa doğru tarıyom
  • Kendime göre sağa doğru tarıyorum. Zaten sağa doğru büyüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bernard-

babam der ki müslümanın yönü sağdır. bende sağa doğru tarıyom

• quote:

• quote:

müslüman uyumaa
  • quote:

• saçın ne tarafa meyilliyse ama bence sağa tara çünkü sürücü koltuğuna oturduğunda camı açınca rüzgar sağdan vurucak
  • bir komedyen köşeye dikine der
  • Taramıyorum , tarayınca daha kötü oluyor zaten kısa saç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.