Şimdi Ara

SAÇI YIKADIKTAN HEMEN SONRA SANKİ HİÇ YIKANMAMIŞ GİBİ KEPEK OLMASI SORUNU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
43.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LTWYL

quote:

Orijinalden alıntı: Hardcore Brain

İlk önce normal kullandığınız şampuan ile saçınızın yağının gitmesi için bir kere yıkayın. Sonra

SAÇI YIKADIKTAN HEMEN SONRA SANKİ HİÇ YIKANMAMIŞ GİBİ KEPEK OLMASI SORUNU

Şampuan ile kepekli kısımları acıtırcasına ovun. Sadece kepekli kısımların kızardığını göreceksiniz. Daha sonra kepekli bölgelere hiç su değdirmeden diğer yerlerinizi yıkayın. Beş dakika sonra kepekli bölgeyi durulayın. İlk yıkamadan sonra sonuç alacaksınız...

Şahsen kullandım memnunum, mogan gölünden mantar kapmıştım, kolumda falan ben gibi lekeler vardı onları silip attı resmen eskisi gibi oldu hani aklıma gelmişken yazayım dedim, kesin çözüm bu benim için.

Tek yıkamayla çözüm tavsiye ederim.

• yazın çıkmıyor demmişsin . yazın çünki huzurlusun kış geliyor iş güç enerji stres ondanda olabiliyor
  • ya ben bide bu şampuanların ticari kar için kepek önleyici derken kepek arttırıcı kimyasallar kulanndığını düşünmekteyim...ama sadece teori :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgc

Arkadaşlar durum gerçekten can sıkmaya başladı , yazın kepeksiz rahat huzurlu günler geçirirken kış geldimi aman allahım saçım sanki kepek istilasına uğruyor sadece saç olsa iyi , kulak dışı , kulak içi , kaşlar ... kısaca kafamdaki heryer kepek ....

İşin tuhaf yanı ise şu daha bu yazıyı yazmadan 5 dk önce saçımı uzun uzun blendax kepek önleyici şampuan ile yıkadım (hemde öyle böyle bir yıkama değil tırnaklarımla kedi cırmalar misali çize çize , sırf kepekler iyice temizlensin düşüncesiyle)

Ancak bu yazıyı yazarken elimi saçıma hafifçe vurduğumda yine kepekler dökülüyor saçımdan

Böyle birşey ne duydum ne gördüm ama gerçek olduğunu kendimde yaşayarak gördüm saçımı yıkadığım halde kepekler gitmemiş !

Ne yapmalıyım sizce ?

Not : Lütfen doktora git , prozac kullan şunu kullan gibi cevaplar vermeyin , teşekkürler

Arkadasim sacini bol suyla durula.Sacina sampuani cok dokme.Findik kadar yeter.2-3 defa yika ama bol suyla durula.Bir de sacini kisa kestir.Sac diplerin iyice su gorsun.

• Hımmm burdaki kişiler hala aynı şeyi anlatıyorlar.Bu durum sadece kepek durumu dğildir.Bu tür rahatsızlılerı olanlar Seboroi Dermetit konlu yeri takip etsinler.
  •  SAÇI YIKADIKTAN HEMEN SONRA SANKİ HİÇ YIKANMAMIŞ GİBİ KEPEK OLMASI SORUNU

bende bununla yıkıyorum ne kepek var nede yağlanma oluyor. 6 ay önceye kadar fena kepek vardı ama sabunla yıkamaya başladıktan sonra cok rahat ettim tabsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgc

Arkadaşlar durum gerçekten can sıkmaya başladı , yazın kepeksiz rahat huzurlu günler geçirirken kış geldimi aman allahım saçım sanki kepek istilasına uğruyor sadece saç olsa iyi , kulak dışı , kulak içi , kaşlar ... kısaca kafamdaki heryer kepek ....

İşin tuhaf yanı ise şu daha bu yazıyı yazmadan 5 dk önce saçımı uzun uzun blendax kepek önleyici şampuan ile yıkadım (hemde öyle böyle bir yıkama değil tırnaklarımla kedi cırmalar misali çize çize , sırf kepekler iyice temizlensin düşüncesiyle)

Ancak bu yazıyı yazarken elimi saçıma hafifçe vurduğumda yine kepekler dökülüyor saçımdan

Böyle birşey ne duydum ne gördüm ama gerçek olduğunu kendimde yaşayarak gördüm saçımı yıkadığım halde kepekler gitmemiş !

Ne yapmalıyım sizce ?

Not : Lütfen doktora git , prozac kullan şunu kullan gibi cevaplar vermeyin , teşekkürler

Kendimi bildim bileli kepek sorunuyla başa çıkmaya çalışan ve tavsiye edilen önerilerin hiçbirinden sonuç alamayan birisi olarak, geçen sene keşfettiğim Head&Shoulders Intensive Treatment sorunu ilk yıkamadan itibaren bitirdi. Bu ürün sadece eczanede satılıyor, marketlerde satılan Head&Shoulders'ların her modelini kullandım sadece azalma kaydetmiştim. Ama bu ürün gerçekten mucize kullanmaya başlayan bir arkadaşım ürün piyasadan kalkar diye bir koli satın aldı, gerisini sen düşün artık.

SAÇI YIKADIKTAN HEMEN SONRA SANKİ HİÇ YIKANMAMIŞ GİBİ KEPEK OLMASI SORUNU

• Bende de kepek hep var maalesef. Bazı dönemlerde azalıyor, sonra tekrardan başlıyor.. Kaşıntı ise bazı terlediğim zamanlar oluyor, mesela bi yere yetişmeye çalışıyorum o sırada oluyor sonrasında geçiyor.
    Genellikle Clear Men Cool Sport Menthol ve Head&Shoulders Intensive Treatment önerildiğini gördüm internette. Head&Shoulders alıp deneyeceğim fakat kullananlara bi kaç sorum olacak:

Saçınızı hangi sıklıkla yıkıyorsunuz? (Bazı yerlerde 2günde 1 kullan, bazı yerlerde günde 2 kere kullan vs. yazıyor.)
    Hep bu şampuanı mı kullanıyorsunuz, yoksa arada başka bir şampuan da kullanıyor musunuz?
  • Yüksek ısıyla kurutma ve saçı iyi durulamama olabilir.

NOT: Konuyu okumadım, başlığa göre yorum yaptım.
  •  SAÇI YIKADIKTAN HEMEN SONRA SANKİ HİÇ YIKANMAMIŞ GİBİ KEPEK OLMASI SORUNU

Bendede kepek oluşuyordu.2-3 kez kullandım çok iyi sonuç verdi ama senin ki kadar kepek yoktu açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.