Şimdi Ara

Saçı yıkadıktan sonra kabarma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler saçlarımı hafiften uzattım. Her sabah yıkıyorum evden çıkarken ama yan taraflar falan kabarık kalıyor. Fazla vax falan da sürünce kötü gözüküyor yapay olduğu anlaşılıyor, şekli bozuluyor diye sürmüyorum. Yıkadıktan sonra ne yaparsam saçlarım öyle kabarık değil de ince şekilde durur. Fön makinesiyle yatıştırıyorum ama gene de istediğim şekli almıyor tam düzleştirici falan mı alsam ?

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Takip
    10 dakika bere ile dolaş, düzeliyor. Denenmistir tebrik mesajlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 3 Nisan 2012; 20:40:54 >
  • bu konu daha önce açılmıştı.oradaki önerilerden 2 tanesini hatırlıyorum; aramakas ve bere.aramakas attırmak istemiyorum, yani saçım bir kaç ay daha uzadıktan sonra makas attıracağım.ama bere işe yaradı.saçlarımı havluyla kuruluyorum, biraz nemli oluyor.1-2 saat bere takınca kabarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Takip
    ben maşa almayı düşünüyorum fönle şekil vermek zor oluyor ve istediğim şekli tutturamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

ben maşa almayı düşünüyorum fönle şekil vermek zor oluyor ve istediğim şekli tutturamıyorum

Alıntıları Göster
    saçı katlı kestirmekte bir çözüm usturayla daha iyi oluyor jiletli makas kötü oluyor çünkü arada sanki normal tarak gibi amele gibi atlıyorlar saç şekillendiriciler falan var onlarda oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

saçı katlı kestirmekte bir çözüm usturayla daha iyi oluyor jiletli makas kötü oluyor çünkü arada sanki normal tarak gibi amele gibi atlıyorlar saç şekillendiriciler falan var onlarda oluyor

Alıntıları Göster
    Aynı konudan muzdaribim 8-9 cm olmayan saçlarım kabarıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Aynı konudan muzdaribim 8-9 cm olmayan saçlarım kabarıyor :D

Alıntıları Göster
    Sana okadar saçını yıkama dedim bak ne oldu şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

Alıntıları Göster
    Benim saç en uzun yerinde yaklaşık 5 cm. Kabarmasından memnunum. Hem kafam yamuk hem kulaklar kepçe olunca kabarık saç azda olsa kusurları örtüyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bebek yağı sür hem yumuşatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Benim saç en uzun yerinde yaklaşık 5 cm. Kabarmasından memnunum. Hem kafam yamuk hem kulaklar kepçe olunca kabarık saç azda olsa kusurları örtüyor

Alıntıları Göster
    Takip. Bende bu dertten musdaribim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bere falan takmaya gerek yok , saçlarına ayda 1 ara makas attır fönü bırak havluyla iyice kurula saç maşası kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Alıntıları Göster
    bere olayıda çok yapıştırıyor.Oda kötü oluyor
  • 3e vur kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroéß

3e vur kurtul
    aramakas attırın hocam kabarıklıgı onluyor baya
  • quote:

3e vur kurtul
    cevap vermek için giriş yaptım,

hazır olun çareyi söylüyorum.....

saçlarınızın yanları nemliyken avucunuza 1-2 damla bebek yağı damlatın ve iyice iki elinizi ovuşturun parmaklarınızın arasına da geçsin daha sonra iki elinizi de saçlarınızın yanlarına sürerek kabaran saçlarınızı indirebilirsiniz, vax, jöle gibi de hergün yıkamanıza gerek olmuyor aksine saçı besliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brainer -- 3 Nisan 2012; 21:11:37 >
  • quote:

3e vur kurtul

Aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

bu konu daha önce açılmıştı.oradaki önerilerden 2 tanesini hatırlıyorum; aramakas ve bere.aramakas attırmak istemiyorum, yani saçım bir kaç ay daha uzadıktan sonra makas attıracağım.ama bere işe yaradı.saçlarımı havluyla kuruluyorum, biraz nemli oluyor.1-2 saat bere takınca kabarmıyor.
    bereyi çıkardıktan sonra herhangi bir aktivite(koşu,futbol,hareketli herhangi birşey) yapınca tekrar kabarıyor geçici bir çözüm yani en mantıklı çözüm 3 e vur geç saçları aynaya bile bakmazsın

• quote:

3e vur kurtul
    valla yakışır mı hiç bilmediğimden cesaret edemiyorum askerde göreceğiz bakalım yakışıyor mu kısa saç.

diğer önerilere baktım, bere işine sıcak bakmıyorum yaz geldi sabah yıkayıp dışarı çıkmam gerekiyor hemen.

saç düzleştirici kullanan var mı öyle çok uzun saçlarım yok ya normal uzunlukta yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bak ne oldu simdi?

valla yakışır mı hiç bilmediğimden cesaret edemiyorum askerde göreceğiz bakalım yakışıyor mu kısa saç.

diğer önerilere baktım, bere işine sıcak bakmıyorum yaz geldi sabah yıkayıp dışarı çıkmam gerekiyor hemen.

saç düzleştirici kullanan var mı öyle çok uzun saçlarım yok ya normal uzunlukta yani.

Alıntıları Göster
    Bak çok ciddiyim dalin kullan, yaklaşık 2 senedir dalin kullanıyorum, cidden ipek gibi yapıyor saçları, ve 0 zarar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.