Şimdi Ara

Saçım çok kırık 4 numaraya vurucam, sizce doğru mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet artık karar verdim 3 numaraya vurdurucam baya cesaret geldi düzelirse düzelir düzelmezse de yapıcak bişey yok en azından içimde kalmamış olur, eğer düzelirse diğer arkadaşlara da faydalı olması açısından ss li konu açarım
  • Ben sırf taramaya üşendiğimden asker tıraşı 2'ye vurduruyom hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi hocam efil efil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa232

En iyisi hocam efil efil

• Bende 3 numaraya vurdurmayı dusunuyorum ince telli saçım elimi atımca 1 tel 2 tel elimde kalıyo acaba 3 e vurdursam sağlamlaşırmı saçım? En son 4 5 sene önce kısa kestirmiştim😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasvin71 kullanıcısına yanıt
    Deneyip görelim hocam
  • quote:

Deneyip görelim hocam

İlk olarak bi tane bere almak şart😄

• jasvin71 kullanıcısına yanıt
    Ulan gidip hususi bere aldım saçımı kestiricem diye hazır havalarda soğuyo :D demekki ben tek değil mişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa232 -- 7 Ekim 2015; 21:11:50 >
  • ''çok kuru, çok mat, çok sert saçlarım var'' Aynen benimde böyle oldu, bugün gidip 3' e vurdurdum. Valla rahatladı kafam, sürekli kestiriyordum ama bir türlü eskisi gibi olmuyordu. Dayanamadım artık.
  • Yapma,etme bende 1,5 ay kadar önce 3e vurdurdum çok pişmanım.Tüm özgüvenim gitti diyebilirim Yakışıklıydım lan ben
  • AcademyX kullanıcısına yanıt
    Bu kadar büyütmeye gerek yok be hocam kökü sende zaten hep 3 numara kalıcak değilsin ya
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Madem kestirdin bari haftada 1 kere saçına bakım uygula gece yatmadan önce saç köklerine bal ve zeytinyağı karışımı falan sür sabaha kadar kalsın, haftada bir kere yap ben öyle yapıcam bundan umudum var :D
  • Zeytinyağı uygula saçina, dus almadan 30 dk once sur kafana, ciddiyim. Arzu edersen yumurtanin sarisini da karistirabilirsin. 1 ay icinde 5-6 dan fazla yapma. Saclarinin daha hizli uzamasini ve yumusak olmasini saglar.

• quote:

Madem kestirdin bari haftada 1 kere saçına bakım uygula gece yatmadan önce saç köklerine bal ve zeytinyağı karışımı falan sür sabaha kadar kalsın, haftada bir kere yap ben öyle yapıcam bundan umudum var :D

Badem yağı sürüyordum bi ara, yumuşatıyordu baya ama bitlendirir dediler bıraktım bende mecburen. Krem felan sürmeyi düşünüyorum.
  • 2'ye kestir asker tıraşı olsun hocam, taramakla uğraşmazsın.

Morfose nin Keratin serumu var 2 damlasını sürdüğümde saçı yumuşacık yapıyor ben 3 e vurduktan sonra bakım amaçlı kullanıcam bunuda fiyatı 10 tl bak istersen
  • 3 numara sanki taranıyor hocam yapmayın Allah aşkına
  • quote:

Morfose nin Keratin serumu var 2 damlasını sürdüğümde saçı yumuşacık yapıyor ben 3 e vurduktan sonra bakım amaçlı kullanıcam bunuda fiyatı 10 tl bak istersen

hocam saçı yumuşatmak için felan kullanılıyor galiba bu, kısa saçta işe yarar mı bu? Ama internette hakkında iyi yorumlar yazıyor, pahalıda değil zaten alıcam bunu.
    Valla ben 3 e vurdurup bununla bakıma başlaım hocam, gerçekten çok kaliteli bir ürün, kısa saçta da kesinlikle etkili olur
  • quote:

Valla ben 3 e vurdurup bununla bakıma başlaım hocam, gerçekten çok kaliteli bir ürün, kısa saçta da kesinlikle etkili olur

Peki alıcam, yağlı felan göstermez dimi? Daha önce aldığım bu tarz ürünlerin çoğu yağlı gibi gösteriyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.