2 damlası tüm saça yetiyor zaten bu yüzden yağlı göstermiyor hocam kesinlikle denemen lazım
mustafa bey sorununuz hala devam etmekte midir bilmem ama kesinlikle öyle bir girişimde bulunmayın. Saç köklerinizin bakıma ihtiyacı var. size tavsiyem Liquid keratin seti serumlarını kullanmanız. kısa bir sürede etkisini gösteriyor.saçınızı 4 numaraya vurdurmanıza hiç gererk kalmıyor.
selinnn123S
kullanıcısına yanıt
iyi reklam almış inanmayan profiline baksın
Sürekli fön çekersen tabii öyle olur. Hala ergensin, yaşın 17 çok takılma. Sana önerim, saçlarını uzun süre kısa tut. Bir şampuan veya sabunu stabil şekilde kullan, değiştirme. Saçlarını kısa tuttuğun için sürekli fön çekmene gerek kalmayacak, şekil vermeye de çalışmayacaksın. Bu biraz rahatlatır. Ve en önemlisi, asla saçlarına jöle, wax, briyantin benzeri şeyler sürme. Hoşça kal.
sizin yine iyi benim saç ince tel hemen döküyo kırılıyo yanlar ve arkalar çok uzuyo iğrenç görünüyorum subay traşı çok hoş gidiyo bana ama bu sefer de öne jöle - su falan değdirmeden fön çekmeden saçlarım şekil almıyo hep sağ tarafa atıyorum sol tarafa attığım zaman sanki saç diplerime iğne batırıyolar gibi oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme