Şimdi Ara

Saçım çok yavaş uzuyor sanki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağustos'un sonu gibi saçımı 3 numara yaptırmıştım. Yani şuana kadar yaklaşık 6 ay geçmiş.
    Saçım dalgalı olduğu için mi bilmiyorum sanki az uzamış gibi geliyor. Birde çok kabarıyor özellikle arka kısımlar.
    Şekilde veremiyorum saçma sapan bir hal alıyor. Zaten biraz koca kafayım iyice koca kafa gösteriyor

Daha kaç ay sabretmem gerek ? 1-2 aya kabarması iner diyorlar. Böyle arkaya doğru yatırmak istiyorum. Bunun için de daha en aşağı 4-5 ay var sanırım.

Not = Şuan saçımın önünü çekince gözüme kadar geliyor ama dalgalı olduğu için serbest bir halde kaşlarımı bile geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 1 Şubat 2016; 9:18:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam turuncu zontak var ancak eczanelerde satılmıyor, forumun ikinci el bölümünde bulursun tavsiye ederim
    3 ayda 7 cm garantisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kimyasal ürün kullanma kısa vadede işe yarasa da uzun vadede yan etkileri olabilir. Saçları kendi haline bırak uzasınlar.

Ben de uzatıyorum 9-10 ay oldu, şu an saçlarımın durumu çok iyi. Kesinlikle şampuan kullanmıyorum, saç kurutma makinesi kullanmıyorum. Saç kremi gibi ürünler kullanmıyorum. 3 günde yağlanıyor saçım çok uzun olmasına rağmen ve dökülme neredeyse yok denecek kadar az.

Bıttım sabunu öneriririm ben bunu kullanıyorum, saçı çok canlandırıyor gerçekten. Sarı renk olanını alacaksın, saçı kurutma özelliği de var müthiş bir şey.

Saçının arkalarının kabarması kafa yapınla ve saç yapınla alakalı buraya saçlarının bir resmini atarsan daha iyi yorumlayabilirim. Fakat şu an çok aceleci davranıyorsun, zamanla her şey düzelecek. 1.5, 2 yıl olduğunda zaten enselerin iyice arkadan uzayacak, serbest kalacaklar. Kafa yapın özellikle yuvarlaksa çok iyi durur.

Saçın da uzuyor merak etme, 3-4 ay sonra inanamayacaksın nasıl uzadı bu diyerek

• Geç uzayan saçlar sağlam kaliteli saçlardır...Saç uzasın diye kimyasal ürün kozmetik ürünleri almayın saç köküne zararlı... Doğal yoldan uzasın HER sabah 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç geceleri yatmadan önce 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç... Günde 2 defa saçlarını normal musluk suyu ile ıslat soğuk olsun... günde 2 tane normal fırın ekmeği ye...bilgisayar ekranını küçük boy al 10 inch yada 12 inch olsun... Saçlarını 2 haftada bir kez şampuan ve sıcak su ile yıka...Cinselliği düşünmek saç döker mastürbasyon yapmak saç Döker

• Teşekkürler
    Yukarı

• 6 ay kisa bir sure hocam. Benim 2 seneyi gecti hala istedigim uzunlukta degil. Sizin kabarma sorununuzda 1 yil tamamlandiginda anca duzelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

6 ay kisa bir sure hocam. Benim 2 seneyi gecti hala istedigim uzunlukta degil. Sizin kabarma sorununuzda 1 yil tamamlandiginda anca duzelir.

Hadi ya. Demek sabır işi derken boşuna demiyorlarmış. Senin nerende şuan saçlar ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.