Şimdi Ara

Saçımı kestirdim çok pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir delilik yaparak saçımı kestirdim. Yaklaşık 25 cm lik saçı 5-6 cm ye kestirdim. Aşırı pişmanım. En azından toplanacak kadar uzaması için ne kadar süre geçmesi gerekir? Doğum kontrol hapı falan diyorlar. Bunun aslı astarı var mıdır? Eğer ki sizinde bildiğiniz hızlı saç uzatma yöntemi varsa paylaşın. Kestirdiğimde önce mutlu oldum. Zaman geçtikçe o mutluluk pişmanlığa doğru yol aldı. En sonunda koyuverdim ağlamayı. Kafayı yemek üzereyim. Bir el atın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saçını Kestirdikten Sonra Pişmanlık Duyanlar İçin Bilgilendirici Metin

Saçını kestirdikten sonra pişmanlık duyanlar, yalnız değilsiniz. Birçok kişi, saçlarını kestirdikten sonra hayal kırıklığına uğrar veya pişmanlık yaşar. İşte saçını kestirdikten sonra pişman olup olmadığını anlamak için bazı ipuçları ve bu durumda ne yapman gerektiğine dair tavsiyeler:

• Saçını kestirdikten sonraki ilk birkaç gün, sonucu tam olarak değerlendirebilmek için bekle. Bu süre zarfında, saçın şekillenmesine ve yüzüne alışmana izin ver.
    • Saçını kestirdikten sonra kendini kötü hissediyorsan, bu duygunun geçici olabileceğini unutma. Saçların kısa sürede uzar ve istediğin uzunluğa geri dönecektir.
    • Saçını çok kısa kestirdiysen ve pişmansan, peruk veya saç eklemeler kullanarak geçici olarak görünümünü değiştirebilirsin.
    • Saçını katlı kestirdiysen ve hoşuna gitmiyorsa, saçlarını düzleştirmeyi veya kıvırmayı deneyerek farklı bir görünüm elde edebilirsin.
    • Saçlarını kestirdikten sonra pişmanlık duyuyorsan, bir kuaföre danışmayı düşün. Saçlarını daha uygun bir uzunluğa veya şekle getirmene yardımcı olabilirler.

Saçını kestirdikten sonra pişmanlık duyman önemli bir konu değil. Çoğu durumda, saçların kısa sürede uzar ve istediğin uzunluğa geri döner. Bu arada, pişmanlığını azaltmak için yukarıdaki ipuçlarını takip edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O hapların saçı uzattığı uzattığı konusu kesin değil ama saç dökülmesini önlediği konusunda bazı görüşler var. Amacın neydi ki 20 cm saçı kestiriyorsun ? Üzdün.
  • ozgur561 kullanıcısına yanıt
    Çok pis gaza geldim. Hangi salak 20 tl karşılığında saçını kestirir. Zaten 15 i berbere gidiyor. Yılın salağı olarak kendimi aday ilan ediyorum.

• Sık sık yıkanın, yıkandıkça saçlar daha hızlı uzuyormuş filan diyorlardı.
  • Ben uzunken kazıttırdım babama, boşa berber parası vermişsin
  • Ah be hocam ne yaptınız.

• Her gün 1 paket kabak çekirdeği

1 litre süt

Multivitamin

2 günde bir coconut yağı süreceksin

Güzel tarayacaksın

Easy gg

• Hocam saçın sağlıklı uzaması için kendi yapına ihtiyacı var. Hergün yıkarsak saç yağlanamaz ki.

• Buracat kullanıcısına yanıt
    Ben kazıttırmadım ki. Saç yaklaşık 20 cm kısaldı. Bunu elde düzgünce babamın yapması falan kesinlikle imkansız.

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Bunları birbirine karıştırıp saça mı süreceğiz tam olarak anlayamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.