Şimdi Ara

Sackboy'lar 360 Yolunda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft'un geçtiğimiz günlerde yayınladığı Xbox Live reklamı herkesin kafasını karıştırmaya yetti.

Bunun nedeni ise reklamda tema müziği olarak Little Big Planet'in tema müziğinin kullanılmasıydı. Bu soru hemen akıllara "Acaba Little Big Planet Xbox360'a mı geliyor?" sorusunu getirdi. Oyunun dağıtım hakları her ne kadar Sony'nin elinde olsa da oyun sektöründe her an her şey olabilir kuralı da aklımıza gelmiyor değil.

İşte o reklam ;

KAYNAK

Edit : Bence bu reklamı yapanların yaptığı tek şey özentilik gerçi Acun'da LBP şarkısını çalmıştı ama bunlarınki daha büyük özentilik

Edit : Video direk link _Ps3Slim_ saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thriz01 -- 24 Kasım 2009; 21:00:59 >

• Yuh be, resmen müziği çalmış adamlar.
  • çok sevdigim için hiç sıkılmadan %100 trophy aldığım sayılı oyunlardandîr. Trophy kasmak beni sinir eder ama bu oyunda buyuk bir zevkle aldım
  • little big planet ta, psn de paylaşılan kullanıcıların hazırladığı bölümler paraylamı satılıyor yoksa ücretsiz indirebiliyormuyuz? oyunu ona göre alıcamda...
  • bedava
    quote:

Orijinalden alıntı: callofduty6

little big planet ta, psn de paylaşılan kullanıcıların hazırladığı bölümler paraylamı satılıyor yoksa ücretsiz indirebiliyormuyuz? oyunu ona göre alıcamda...
  • @serhatsb

bu iyi oldu. saol
  • dağıtımcısının sce olduğu oyun xbox platformuna çıkamaz, reklamda lbpnin müziğini kullanmalarının hiç bir anlamı yok. anca microsoft sonyyi satın alırsa çıkar.
  • Bu şarkı The Go! Team'in "Get It Together" şarkısı. LittleBigPlanet'in özgün müziği değildir. XBox Live reklamında kullanılmaması için de sebep yoktur.

Haber yazmadan önce biraz olsun araştırmak gerekmez mi?
  • Arkadaşım ben bu reklamı oyun sitelerinden birinden aldım aşağıda kaynakda var.Ayrıca para ödüyolar o şarkıya sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.