Bildirim
Saçlarım 2 ayda resmen takır takır döküldü. Ssli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
keller herkezi eller boşver -
jöleyi fazla sürme. -
quote:
Orijinalden alıntı: sercogturk
keller herkezi eller boşver
Gözünüzü seveyim dalga geçmeyin resmen psikolojim alt üst oldu . 2 ay önce elimi attığımda saç gelmeyen ben şuan ışığın altında kendime baktığımda kafa derimi görüyorum . Hayır yaşım 30-35 olsa amenna diyicem de daha 20 yaşındayım ya...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gerçekse acayip bi durum geçmiş olsun ne diyeyim üzüldüm
Sen nasıl 20 yaşındasın
10 yıl erken doğdun her halde?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alexturner
quote:
Gözünüzü seveyim dalga geçmeyin resmen psikolojim alt üst oldu . 2 ay önce elimi attığımda saç gelmeyen ben şuan ışığın altında kendime baktığımda kafa derimi görüyorum . Hayır yaşım 30-35 olsa amenna diyicem de daha 20 yaşındayım ya...
ula valla troll sandım. alttaki resim topik reklamlarındaki heriflere benziyor. topik kullanabilirsin araştır sıkılaştırır en azından toplu gösterir -
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
jöleyi fazla sürme.
Saçımı yıkadıktan sonra zarar verir diye fön tutmayan biriydim havluyla ıslağını alıp , kendi nemiyle kurumasını beklerim. Waxmış jöleymiş hiç kullanmadım . Sizce 2 ayda bu hale gelmesi normal mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: 8993122290119
gerçekse acayip bi durum geçmiş olsun ne diyeyim üzüldüm
Cidden psikolojim alt üst oldu evden dışarı çıkmak istemiyorum . Okula gidiyorum kafamda bere sınıfta çıkarmaya utanıyorum . Doktora gitsem diyicem adam önceki fotoğrafı görse inanmaz benim olduğuma ...
Doktora gitsen ya.Ama tavsiyem fazla kafaya takmamanız yönünde. -
Lavanta çayıyla yıkamanızı öneririm 0/099 durduruyor dökülmeyi.ben kullandım durdu .
quote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
Sen nasıl 20 yaşındasın
97 doğumluyum hocam işte bildiğin 20 . Sakallar ve saç kesimi yüzünden baya olgun gösteriyordum da yok yani şuan ne saç kaldı ne bir şey . Eskiden aynaya bakmayı seven ben şuan kendimi görmek istemiyorum . Kafama taktıkça daha fazla dökülüyor . 2 ayda bu hale gelmek nedir ya
Yav git adam akilli doktora olanlari koru sac takintisi olan ve herbiseyini arastiran biri olarak tek tavsiyem doktora gitmen şunu sür bunu sür desem bosuna ugrasmis olursun
quote:
Herkes
quote:
Orijinalden alıntı: gs10mert
quote:
Herkes
tamam -
saçını kestirdikten sonra mı farkettin kel olduğunu?
ilk saç modeli mesela saç uzun bırakılır yan taranınca kel değilmişsin gibi olur :)
2 ayda bu hale geldiysen kesin doktora git b12 testi felan yaptır. -
quote:
Orijinalden alıntı: CBGB omfug
Doktora gitsen ya.Ama tavsiyem fazla kafaya takmamanız yönünde.
Hocam şu saatten sonra gitsem ne olucak 2 ayın için de ne olduysa oldu kafa nerden nereye gitti. Ellemeyeyim bari tam dökülsün en azından kel kalırım şu haliyle hiç bir halta benzemiyor . Vallahi kafayı yemek üzereyim takılmayacal gibi değil ki...
quote:
Orijinalden alıntı: Naganzo
saçını kestirdikten sonra mı farkettin kel olduğunu?
ilk saç modeli mesela saç uzun bırakılır yan taranınca kel değilmişsin gibi olur :)
2 ayda bu hale geldiysen kesin doktora git b12 testi felan yaptır.
Yok saçımı kestirdmedim normal sürekli kesimimdi 2 ay içinde gözle görülür derecede açılmaya başladı saçlarım şekil almaz oldu eskiden pamuk gibi olan saç tellerim sertleşti . Ben de dayanamayıp 5 e vurdurdum ve hal böyle . O saçın bu kadar açık olma imkanı yok fark ederdim .
Psikolojik heralde. Son zamanlarda fazla mı strese girdin noldu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
10 yıl erken doğdun her halde?
|
Sen nasıl 20 yaşındasın
|
Benzer içerikler
- özel hastanede iğne vurdurma ücreti 2024
- 1 haftalık süt içilir mi
- özel üniversite dondurma ücreti
- sürekli aksilik yaşamak
- turnuva takım isimleri
- suudi arabistan
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X