< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTAFA680 -- 18 Eylül 2020; 1:6:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Saçlarim dökülüyor mu?
-
-
Minoxil'i sür de saçın çıksın, baban gibi kel kalma :D -
doktora git -
ne kadar komiksin sen öyle -
Dış görünüş hırsınız sağlığınızın önüne geçmesin lütfen. Uraw gibi ilaçlar sağlık bakanlığının güvenli ilaçlar listesinde bile değil.
-
Kullandığı ilacın içeriğini madde madde inceleyen biri olarak söylüyorum, sağlıklı sandığınız birçok ürün güvenli bile değil. Abimin kullandığı Uraw'ı aşağıdaki listede görünce şok oldum ve kullanmayı bıraktık.
-
Minoxil sadece saç için değil arkadaşlar, birçok ünlü model sakalları için kullanıyor. Bu güzelliği size başka kimse yapmaz.
-
Saç dökülmesine çaresi olmayan bir hastalık gibi yaklaşanları anlamıyorum, hiç mi minoxil'i duymadınız?
-
Bu arada Minoxil saç dökülmesini önlediği kadar saç çıkmasını uyaran da bir ilaçtır. Rakipleri gibi belgesiz, kaçak falan değildir. Güvenilirdir.
-
bir insan saçım dökülüyor mu diye kendi kendine sormaya başlamışsa, evet saçı dökülüyordur. çünkü daha önce dökülmediği için bu hisse kapılmamıştır.
-
23'de ayna gibi olursun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X