< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
saçlarım psikolojimi bozdu
-
-
-
Selamlar, benim de saçlarım 20 yaşından itibaren oldukça erken bir yaşta aşırı seyrekleşti. Genetik olduğu için çok bir çare yok saç ektirmek dışında. Yıllarca saçlarımı omzumu geçen uzunlukta kullandıktan sonra 1 veya 3 numara ile kullanmaya alıştım, kötü durduğunu düşünmüyorum. Bence sen de 3 numara denemelisin, kısa saç olunca seyrek olduğu belli olmuyor.
Minoksil vs kullandım ve şahsen işe yaradığını düşünüyorum ancak kafam aşırı kaşındigi için bıraktım. Şimdi 25-30 yaş arası saç ektirmeyi düşünüyorum. O süreye kadar üst vücudu geliştirip kısa veya sıfır saç kullanmaya devam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Minoxili nerden temin edebilirim piyasada çok sahtesi varmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
proscar (finasterid) kullanın arkadaşlar. hazır dökülme hızlanmadan, dökülmeyi durdurun, dökülen saçlarınız yeniden kuvvetli bir şekilde çıksın.
-
Proscar reçetesiz satılıyor mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabi ki, reçetesiz alabilirsin.
-
Hemen gidip alayım bari, uzun süredir araştırıyorum, saçlarım seyrelmeden önlem almak istiyorum.
bir an önce başla. ama yan etki var mı yok mu onu kontrol et.
-
Yan etkileri umrumda değil, kelleşmek kadar korkutmuyor
O zaman hemen başla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, faydasını gördünüz mü? @Hakan1818
-
Galiba görmeye başladım, kel olmadığım için henüz çok fark edemiyorum, ama saçımı arkaya doğru attığımda çok fazla yeni kısa kısa tüğler olduğunu fark ettim, ilk başladığım zaman çektiğim fotoğrafa baktığımda böyle bir şey görünmüyor.
yan etki olmasın diye lipomosal finasterid jel aldım,10 gündür günde tek sefer kullaniyorum ,cinsel isteksizlik yok ama baya sıvı gelmeye başladı,zamanla düzelir mi yoksa ilerde kısırlığa sebep olur mu ne yapmak lazim
-
merhaba bende seninle hikaye itibariyle tamamen aynı durumu yaşıyorum dostum nasıl oldu son durum 2 sene geçmiş keşke dönsen bana ve tecrübelerini aktarsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lipomosal falan hikaye onlar dolandırıcı normal finasteride al ,sonuçta karaçiğerde enzimi bloke ediyor çiltten emilmiş ,oral almışsın fark etmiyor.
Kelliğin çözümünü veriyorum dünyada ilk
Her ayın birinde bir adet dutasteride al , prolaktin hormonunu olabildiğince düşük tut
Babanız bu bilgiyi vermez size
Yıllar sonra teşekkür ederseniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X