Şimdi Ara

Saçlarımın yanları kabarıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman saçımı kestirdim, o zaman kabarmaya başladı. Yıkandıktan sonra kurutuyorum, o kuruttuktan sonraki 3-4 saat içinde tam istediğim gibi oluyor fakat sonrasında kabarıyor. Şampuanla alakalı bir durum değil, hangisini kullanırsam kullanayım aynı sonuç. Ne yapacağım ben?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saçların Yanları Kabarıyorsa Bunu Nasıl Önleyebilirsin?

Saçlarının yanlarının kabardığını fark ediyorsan, bu durum birkaç nedenden kaynaklanıyor olabilir. İşte saçların yanlarının kabarmasının olası nedenleri ve bunu önlemek için yapabileceğin şeyler:

Saçlarının Yanları Kabarıyorsa Nedenleri Ve Çözümü

• Kuru Saçlar: Saçların kuruysa, nem eksikliği saç tellerini elektriklendirerek kabarmasına neden olabilir. Saçlarını düzenli olarak nemlendirmek için saç kremi ve saç maskeleri kullan.

• Yanlış Şampuan Kullanımı: Bazı şampuanlar saçlarını kurutarak kabarmasına neden olabilir. Sülfat içermeyen ve saç tipine uygun bir şampuan kullan.

• Aşırı Şekillendirme Ürünleri: Saç şekillendirme ürünleri saçlarına ağırlık vererek kabarmasını önlemeye yardımcı olabilir. Ancak aşırı kullanım saçlarını yağlandırabilir ve kabarmasına neden olabilir. Şekillendirme ürünlerini ölçülü kullan.

• Sıcak Hava Kullanımı: Saç kurutma makinesi ve düzleştirici gibi sıcak şekillendirme aletleri saçlarını kurutabilir ve kabarmasına neden olabilir. Saçlarını doğal olarak kurutmayı tercih et veya düşük ısı ayarlarını kullan.

• Fön Makinesi Ve Tarak Kullanımı: Fön makinesi ve tarak bir arada saçlarının yanlarının kabarmasına neden olabilir. Fön makinesini saçlarından biraz uzakta tut ve saçlarını kuruturken köklerine doğru değil, saç uçlarına doğru tara.

Yukarıdaki adımları uygulayarak saçlarının yanlarındaki kabarıklığı azaltabilirsin. Ancak saçlarının yanlarının kabarmasının devam ettiğini fark ediyorsan, bir dermatoloğa danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Saç tipinle alakalı. Ona göre bir kesim yapılması lazım. Düzgün bi kuaföre gidip anlat derdini, düzeltirler ona göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kirk

Saç tipinle alakalı. Ona göre bir kesim yapılması lazım. Düzgün bi kuaföre gidip anlat derdini, düzeltirler ona göre.

Korkuyorum kısaltırlar diye, zaten kısa.

Çözüm bulamazsam gideceğim yarın mecburen. Laftan anlamıyor bazıları.
  • Saclarinin her tarafini esit kestiriyorsun herhalde Benimde kabariyordu ama artik yan taraflari biraz daha kisa kestiriyorum

• "Abi yanlar kabarıyo ara makas atar mısın ya?"
    diceksin sorun çözülecek
  • aynı sorun bende de vardı benim berber 15 lira alıyodu saç sir kaş falan filan herşeyi alıyodu Daha sonra 30 lira ya sac kesen bir salona gittim sorun düzeldi

• sacına ara makas at bitsin.
    birde saçların hafif ıslak ve nemlı yat sabaha dümdüz kalkarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Kabarması
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim saçlarımda öyle hatta önlerde boynuz gibi kalkıyor fön kullandım geçmedi düzleştirici kullandım çok az etki etti şimdi wax sprey falan deneyeceğim tek çare bu heralde

• Kafayı yan yatır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.