Şimdi Ara

Saçma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabımın banının açılma süresi bu günü(18 aralık )gösteriyor ve açılması gerekiyordu şuana kadar ancak oyuna bağlnırken yarın(19 aralık) açılcağını söylüyor . Ticket atsammı ?

• bekle
  • arkadaşım ben sizin iq nuzdan şüphe etmeye başladım artık . Atılan ban NA serverlarında yani " California - los angelas " saatine göre atılıyor arada kaç saat var bi bakıver ona göre denk getir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

arkadaşım ben sizin iq nuzdan şüphe etmeye başladım artık . Atılan ban NA serverlarında yani " California - los angelas " saatine göre atılıyor arada kaç saat var bi bakıver ona göre denk getir.

Arkdaşım önce iyi oku , E-Mail'de yazan bu gün açılacağı ve ''California - los angelas '' saatine göre açılması gerekirdi , ancak oyuna bağlanırken 19unda açılacağı yazıyor , anladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

arkadaşım ben sizin iq nuzdan şüphe etmeye başladım artık . Atılan ban NA serverlarında yani " California - los angelas " saatine göre atılıyor arada kaç saat var bi bakıver ona göre denk getir.

Arkdaşım önce iyi oku , E-Mail'de yazan bu gün açılacağı ve ''California - los angelas '' saatine göre açılması gerekirdi , ancak oyuna bağlanırken 19unda açılacağı yazıyor , anladın?

e mailde yazan tarih türkiye tarihi değil. yani oyunda yazan 19 tarihi ortalama tarih. 19 unda açılıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu insanları anlayamıyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Dans etmek çok saçma geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.