Hesabımın banının açılma süresi bu günü(18 aralık )gösteriyor ve açılması gerekiyordu şuana kadar ancak oyuna bağlnırken yarın(19 aralık) açılcağını söylüyor . Ticket atsammı ?
bekle
arkadaşım ben sizin iq nuzdan şüphe etmeye başladım artık . Atılan ban NA serverlarında yani " California - los angelas " saatine göre atılıyor arada kaç saat var bi bakıver ona göre denk getir.
quote:
Orijinalden alıntı: Watchmaan
arkadaşım ben sizin iq nuzdan şüphe etmeye başladım artık . Atılan ban NA serverlarında yani " California - los angelas " saatine göre atılıyor arada kaç saat var bi bakıver ona göre denk getir.
Arkdaşım önce iyi oku , E-Mail'de yazan bu gün açılacağı ve ''California - los angelas '' saatine göre açılması gerekirdi , ancak oyuna bağlanırken 19unda açılacağı yazıyor , anladın?
quote:
Orijinalden alıntı: Royster
quote:
Orijinalden alıntı: Watchmaan
Arkdaşım önce iyi oku , E-Mail'de yazan bu gün açılacağı ve ''California - los angelas '' saatine göre açılması gerekirdi , ancak oyuna bağlanırken 19unda açılacağı yazıyor , anladın?
e mailde yazan tarih türkiye tarihi değil. yani oyunda yazan 19 tarihi ortalama tarih. 19 unda açılıcam.