Şimdi Ara

Saçma ama Ankara mı İzmir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite için İzmir mi Anakra mı? Şimdiden İzmir dediğinizi duyuyor gibiyim fakat K.Maraş'ta yaşıyorum Ankara 8 saat İzmir 18 saat. Açıkcası yol beni korkutuyor sırf onun için Ankara diyorum sizce ?

• izmire gelirsen eğer tek düşüncen yaz tatillerinde eve giderim olur. Burda istemediğin kadar part time iş bulabilirsin. Burasının havası hep iyidir buda senin elektiriğe olan masrafını azaltır. İnsanları güler yüzlüdür, burası memur kenti değil yaşam alanıdır. burda hayat gece 22.00 de bitmez başlar her saatte sokakta insan bulursun burda tek kural vardır saygı. Burası rahatına düşkünlerin yeri.Geliyomusun şimdi izmire?
  • Izmirin kizlari haric pek bir aman aman artisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmire gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

izmire gelirsen eğer tek düşüncen yaz tatillerinde eve giderim olur. Burda istemediğin kadar part time iş bulabilirsin. Burasının havası hep iyidir buda senin elektiriğe olan masrafını azaltır. İnsanları güler yüzlüdür, burası memur kenti değil yaşam alanıdır. burda hayat gece 22.00 de bitmez başlar her saatte sokakta insan bulursun burda tek kural vardır saygı. Burası rahatına düşkünlerin yeri.Geliyomusun şimdi izmire?

yeminle İzmire bakis acimi degistirdin

• Ankara da semt olarak nerede kalacaksın o önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

quote:

izmire gelirsen eğer tek düşüncen yaz tatillerinde eve giderim olur. Burda istemediğin kadar part time iş bulabilirsin. Burasının havası hep iyidir buda senin elektiriğe olan masrafını azaltır. İnsanları güler yüzlüdür, burası memur kenti değil yaşam alanıdır. burda hayat gece 22.00 de bitmez başlar her saatte sokakta insan bulursun burda tek kural vardır saygı. Burası rahatına düşkünlerin yeri.Geliyomusun şimdi izmire?

yeminle İzmire bakis acimi degistirdin

Aynen

• Ankara'da hangi üniversite?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Ankara da semt olarak nerede kalacaksın o önemli.

Ankara Gazi İzmir Ege üniv. eğitim fakültesi ikiside.
  • İzmire gelirsen pişman olmazsın. Ben burayı bırakamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Izmirin kizlari haric pek bir aman aman artisi yok.

İzmirin kızları diyip durmayın kızların çok artısı yok asıl burdaki kızlar İzmirin anatomik yapısından dolayı rahatlar yukarıda yazdığım yazıdada belirttiğim gibi ortam rahat insanlar normal karşılıyorlar yani anadoludan gelenler için İzmirin kızlarıda İzmirde 2 beden büyük gelir alışması kolay olmaz. Ama bana göre ve birçok izmirli arkadaşa göre alışık olan durumdan dolayı bize (bana) o kadarda çekici geldiği söylenemez evet güzel kızlar var gerçekten güzeller var ama izmiri güzel yapan kızları değil İzmirin çok sade olmasıdır. Göreceksiniz zaten gelen arkadaşlarda görecek köprü yok yollar daha dar binalar gelişmemiş belkide ama bunların böyle olması sade bir görüntü veriyor

• İzmir.
  • Ankara'da Gazi ise hiç düşünmeden Gazi derim. Şehir için üniversite seçmeyin, üniversite için şehir seçin. Ben de Ankara'yı seçtim geçen sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sune

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Ankara da semt olarak nerede kalacaksın o önemli.

Ankara Gazi İzmir Ege üniv. eğitim fakültesi ikiside.

Eğitim fakültesi Beşevlerde. Fakültenin olduğu yer iyidir.
    Ankarada semtler arası orantı yoktur o yüzden sordum, bir taraf berbattır diğer taraf olağanüstüdür.
  • İzmir Ege nasıldır, iletişim için gelinesi mi?

Gazi'de aynı şekilde iletişim için (birde AÜ, yine iletişim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 2 Ağustos 2012; 2:07:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

Ankara'da Gazi ise hiç düşünmeden Gazi derim. Şehir için üniversite seçmeyin, üniversite için şehir seçin. Ben de Ankara'yı seçtim geçen sene.

katılıyorum şehir 2. Plan önemli olan eğitim hem buranın insanlarıda saygılı ve dostluga önem veren kişiler. hafif şivelerinden dolayı cok sıcak kanlı sempatikler :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne güzel açıklamışsın İzmir'i.
  • Tabi İzmir.Her ramazanda anneannemi ziyarete İzmir Karşıyaka'ya giderim.Her gidişimde de keşke burada yaşasam derim.
  • Ankaranın adamı iyidir (Keçiören dışında . Onlar biraz ters oluyorlar) üni işini bilmem ama Ankara tercihimdir

İzmirde de bi kafkafı severim orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 2 Ağustos 2012; 2:14:50 >
  • gezmek için gideceksen gidersin izmire ama okuyacaksan ankarada oku,ankara imkanlar her türlü fazladır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.