Şimdi Ara

saçma bi sorum olacak ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda sevdigim mp3 leri bi klasöre topladım 50parça.klasörü sürükle bırak ile winamp a attıgımda mesela falkodan jeanny isimli parçayı ilk sıraya koyuyor ve işin garibi bu klasörü oldugu gibi usb bellege attıgımda onuda arabadaki fm transmittere takınca yine folco jeanny şarkısı başlıyor ben onu ilk başta istemiyorum başka bi şarkıyı ilk baçta istiyorum bu sistemlerin seçimini neye göre yaptıgını bilen varmıdır..degiştirilme tarihi oluşturulma tarihi isim küçük harf büyük harf öznitelik ayarları ile degişklik yaptım her seferinde falkoyu başa ilk parçaya koydu

• Sanırım arabanızdan ayarlayabilirsiniz çalma sırasını
  • klasördeki şarkıların isimlerinin başındaki numaraları sil öncelikle sonra hepsinin ayrıntılarında parça numarası vardır. hepsini işaretleyip sağ tıkla özelliklere ordan ayrıntılara gir parça numarasını sil. sonrada birinci sırada görmek istediğinin ismin başına 1 sonra 2 sonrakine 3... vs. yap ancak böyle düzeltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 16 Ocak 2010; 3:59:54 >
  • öylede olmadı ama en sonunda buldum yeni bi klasör oluşturuyoruz.içine attıgımız ilk mp3 dosyası ilk çlıyor ikinci attıgımız ikinci çalıyor.sonrasıda aynen devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.