Şimdi Ara

SAÇMA DEĞILMI ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam o değerler cok fazla bence aracınızda bir sorun var. Ben 1.6 turbo insignia 180 hp aracımla şehiriçi 10,5-11 lt kasmadan tutturuyorum. Ankara-Antalya arası agresif kullanımda 8,8 lt tutturdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

MIL/KM

ayarı karıştırılmış olabilir mi?

Hocam klasik ölçüm yapıyorum az önce hesaplayan beyfendi 69 kuruş yaktığını aynı hesap olduğunu söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

siz o aracı başka bir yerde kontrol ettirin.

Baktırıcam son bir çare

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

Hocam o değerler cok fazla bence aracınızda bir sorun var. Ben 1.6 turbo insignia 180 hp aracımla şehiriçi 10,5-11 lt kasmadan tutturuyorum. Ankara-Antalya arası agresif kullanımda 8,8 lt tutturdum.

Muhteşem değerler hocam gidiyor en azından araç konforu vs cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

17 litre ne ya şaka mı

Maalesef hocam 19 litreyi gördüğümü söylesem kimse inanmaz o yüzden bende en iyi ihtimali söylüyorum

o arabayı tokat manyağı yaparım
    niye şımarttın bu kadar

Çok severek aldım aracı ama soğudum artık 17.000 vermeleri çok canımı sıktı özellikle

valla bende üzüldüm 17 bin lira vermelerine siz malum site aracılığı ile ilanı koyun mutlaka satılır
    ama binecem derseniz, bi arabayı gösterin mutlaka bir sıkıntısı olması lazım yani nedir o yakıt öyle, v8 motor mu var üstünde mübareğin

• hocam arabaya hiç bir özel serviste veya başka bir yerde baktırdınız mı

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-fiorino-1.4-combimix

ayrıca bu linke bir bakın
    nerde 17 lira millet 25 26 bandında satıyor 25 olmazda 24 olur 23 olur erken verirsiniz satılır
    nedir yani 17 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 25 Şubat 2015; 23:00:51 >
  • Hocam bu ilanlar yalan ilanlar kaç aylık takip ediyorum hep aynı araçlar alan insanı kandırmak istemem bu yakıtı söylersem kimsede almaz zaten ama aracı baktıracağım artık yapcak birşey yok LPG Bahçelievler de nerde taktırabilirm

• Araç hakkında tecrübem yok ama bana da saçma geldi, LPG taktırmadan önce bir baktırın derim. Gerçi servis 10 litre diyorsa 12-13 litre falan normal gibi de 18-19 litre, bir sıkıntı var bence.
  • bence aracı ful depo bir müddet kullan ( 200-300 km) ,sonra tekrar fulleyerek yakıtı kesin hesapla.bu kadar abartılıysa lpg işine girmeden önce çözüm bulman daha iyi olur.lpg taktırdıktan sonra topu birbirlerine atarlar,servis iyice ilgisiz kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARCHITECT

Araç hakkında tecrübem yok ama bana da saçma geldi, LPG taktırmadan önce bir baktırın derim. Gerçi servis 10 litre diyorsa 12-13 litre falan normal gibi de 18-19 litre, bir sıkıntı var bence.

Kağıt üzerinde 8.2 litre dediğiniz gibi yapıcam

• Aynı sorun bızım doblomuzdada vardı. 16 - 17 litre civarlarındaydı sonra yol bilgisayarının ayar menusunu karıstırırken fark ettım. L/KM var birde başka bir birim var. O birimi L/KM'ye çevirmeniz gerekiyor.
  • Hocam yaptığımız ölçümle aynı hesaba denk geliyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Düşük hızlardaki yol bilgisayarı bilgisine güvenmeyin. Klasik usül ölçümünüzü yapın.

180 tl 265 km yol kaç litre yapıyor

Kilometrede 69 kuruş. litre olarak dediğiniz rakama tekabül ediyor.

Motorunuzda bir problem var bence. Çünkü aynı motor aynı ağırlıkta Albelar yarısı kadar yakıt yakıyordu en fazla. Servisin demesine bakmayın işin ucu açık olduğu için uğraşmak istemiyolar. İşini iyi yapan bi usta bulup bakıtmak lazım. Yakıt hattında bile bir kaçak olabilir normal bir tüketim değil.

Hocam araç sıfırdan beri bizde fabrikadan hatalı olabilirmi yani ?

Bu tür durumlar olabiliyor, iğne ucu kadar delik olsa ordan fışkırır yakıt öyle diyeyim. Servis uğraşmak istememiş arabanın yakıt hattına bir baktırmak lazım. Bir de bilgisayara bağlayıp değerlerini okumak lazım ordan belli eder zaten sonucu.

• ee sonuç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.