Şimdi Ara

SAÇMA DEĞILMI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2013 1.4 fıorıno combımıx benzinli aracım var yakıt tüketimi 16.9 l istanbul şehiriçi fıatı arayıp sorduğumda listede 8.2 diyor ama 16.9 l yakıyor diyorum adam bana istanbul trafiğinde normaldir diyor yahu diyorum 1.6 corollayla 10 l yakıyor bu nasıl normal ferrari tüketimi bu diyorum neyse asıl saçmalık araca klima tattırmak için 2 bayi aradım biri 6.500 diğeri 9-10 bin tl fiyattan bahsettiler bende dizel combımıxı sorduğumda 38.600 +1200 tl klima dediler 8 bin tl karmı edecekler yedek parça ayağına anlamadım fıat aldığım güne lanet olsun zaten 26500 e aldığımız araca 10000 de iken bayi hata boya yok 17 fiyat verdi tutulmuyormuş araç satışdan da kalkmış haram zehir zıkkım olsun verdiğim para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alırken yanlış yapmışsınız gerçekten dizeli varken bunu almakla ama sizin aracta bi tuhaflık olduğu kesin bir yere gösterin lpg filan düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_gs_91 -- 25 Şubat 2015; 16:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Alırken yanlış yapmışsınız gerçekten dizeli varken bunu almakla ama sizin aracta bi tuhaflık olduğu kesin bir yere gösterin lpg filan düşünün.
    Klimasız araca sonradan takılan klimanın o para etmesi normal. Hem yedek parça olarak klima parçaları pahalı, hem işçilik var. Bu yüzden klimasız araca sonradan klima takılmaz diyebiliriz.

Aracınızın yakıt tüketimi normal değil. 2011 Subaru Legacy sahibiyim. 4 çeker, 2.0 CVT otomatik vites, 1550kg. Yakıt tüketimi şehir içinde, yoğun trafikte, araç yüklü iken 15lt. Araç boş iken 13lt. Ya aracı anormal kullanıyorsunuz. Ya aracınızda bir sorun var.
  • Çok saçma hakikaten. Klima en fazla 2000 TL'ye falan takılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba sıfırında klima yok ona sonra takmıyorlarmı Benmi yanlış anladım tüketimi şehir içi böyle bakımlarını aksatmıyorum zaten 25.000 de hor kullanma yok ama araç çekmediği için fazla gaz verdiğim oluyo çok güçsüz bir araç Kağıthane'de dik yokuşları geri geri çıkmak zorunda kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Klimasız araca sonradan takılan klimanın o para etmesi normal. Hem yedek parça olarak klima parçaları pahalı, hem işçilik var. Bu yüzden klimasız araca sonradan klima takılmaz diyebiliriz.

Aracınızın yakıt tüketimi normal değil. 2011 Subaru Legacy sahibiyim. 4 çeker, 2.0 CVT otomatik vites, 1550kg. Yakıt tüketimi şehir içinde, yoğun trafikte, araç yüklü iken 15lt. Araç boş iken 13lt. Ya aracı anormal kullanıyorsunuz. Ya aracınızda bir sorun var.

Alıntıları Göster
    1.4 fire motor LPG ile 1.3 multijetten az yakar... 1.4 fire motorlu albea kullandım arabayı parçalasanız lşehir içinde 9 litreden fazla yakmadı... 1.4 fire motorlu puntolar şaka gibi yakıt tüketimine sahip çoğu LPG bile taktırmıyor.. Ayrıca LPG ye mükemmel uyumlu motor.. Ben dizel sevmem birgün fiorino alacak olsam 1.4 benzinlisini alırdım..Sizin araçta bir sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Çok saçma hakikaten. Klima en fazla 2000 TL'ye falan takılır.

Sıfırında 1200 tl dediler bir bayi farklı diğeri daha farklı fiyat verince iyice kafayı yedim ve takmak istemiyorlar uğraşmaya değmez Randıman alamazsınız falan diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Merhaba arkadaslar 2013 1.4 fıorıno combımıx benzinli aracım var yakıt tüketimi 16.9 l istanbul şehiriçi fıatı arayıp sorduğumda listede 8.2 diyor ama 16.9 l yakıyor diyorum adam bana istanbul trafiğinde normaldir diyor yahu diyorum 1.6 corollayla 10 l yakıyor bu nasıl normal ferrari tüketimi bu diyorum neyse asıl saçmalık araca klima tattırmak için 2 bayi aradım biri 6.500 diğeri 9-10 bin tl fiyattan bahsettiler bende dizel combımıxı sorduğumda 38.600 +1200 tl klima dediler 8 bin tl karmı edecekler yedek parça ayağına anlamadım fıat aldığım güne lanet olsun zaten 26500 e aldığımız araca 10000 de iken bayi hata boya yok 17 fiyat verdi tutulmuyormuş araç satışdan da kalkmış haram zehir zıkkım olsun verdiğim para

Klima taktıracaksanız yapmayın satın bence 9.500 zararla bir an önce kurtulun sanırım araç panelvan bide benzinli zaten bunun benzinlisi tutmaz alan olmaz bence 17bin vermişlerse kurtulun yok edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

1.4 fire motor LPG ile 1.3 multijetten az yakar... 1.4 fire motorlu albea kullandım arabayı parçalasanız lşehir içinde 9 litreden fazla yakmadı... 1.4 fire motorlu puntolar şaka gibi yakıt tüketimine sahip çoğu LPG bile taktırmıyor.. Ayrıca LPG ye mükemmel uyumlu motor.. Ben dizel sevmem birgün fiorino alacak olsam 1.4 benzinlisini alırdım..Sizin araçta bir sorun var

Aman hocam sakın yapmayın öyle bir hata LPG taktırcam son çare servise gösterdik bakımda adamlar normal karşılıyo dizel fiorino aracımız Samsun'da 5.5 l geçmiyor kesinlikle satılık ilanlarında hep mk şer düşük fiorino benzinlilerde ve tüplü herkes tüketimi farklı yazmış malum sitede

• Hocam satıp dizelini alsam diyorum inanılmaz fark doğuyor bunu iş için kullanıp kendime rapıd veya leon alıcam hem kullanım azalacak km bakımından hemde LPG takarsam düşer herhalde daha 1 yıllık araca 9.500 zarar çok koyar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Alırken yanlış yapmışsınız gerçekten dizeli varken bunu almakla ama sizin aracta bi tuhaflık olduğu kesin bir yere gösterin lpg filan düşünün.

26.000 tl ye sıfır araç alıyoruz diye avantajlı geldi 10 l kesinlikle geçmez dedi çalışanlar orayı aradığımda Samsun için diyoruz biz istanbulu nerden bilelim dediler halbuki ben belirttim kendilerine

• quote:

quote:

Aman hocam sakın yapmayın öyle bir hata LPG taktırcam son çare servise gösterdik bakımda adamlar normal karşılıyo dizel fiorino aracımız Samsun'da 5.5 l geçmiyor kesinlikle satılık ilanlarında hep mk şer düşük fiorino benzinlilerde ve tüplü herkes tüketimi farklı yazmış malum sitede

1.4 fire çok yakından tanıdığım uzun zaman kullanmış olduğum sorunsuz şehir içi yakmayan ama bir o kadarda gitmeyen 77 HP bir motor.. Ben ki e46 BMW nin bile 1.6 motorlusuna binen adamım..Performans derdim yok.. 1.3 multijet şehir içinde 5.5 yakıcak öylemi? Bartında şehir içinde üç tane multijet motorlu aracımıda 8 litrenin altına düşüremedim.. 15-20 KM ortalama hız, sürekli in çık rampalı yollar ve soğuk motorla multijet çok rahat yakıt canavarı olabiliyor.. 1.4 fire LPG ile inanın yakıtı koklar..Siz kullanım alışkanlıklarınızı değiştirin.. Yada hava akışmetreye veya oksijen sensörüne baktırın. O aracın 16 litre yakması çok zor

• quote:

quote:

quote:

1.4 fire çok yakından tanıdığım uzun zaman kullanmış olduğum sorunsuz şehir içi yakmayan ama bir o kadarda gitmeyen 77 HP bir motor.. Ben ki e46 BMW nin bile 1.6 motorlusuna binen adamım..Performans derdim yok.. 1.3 multijet şehir içinde 5.5 yakıcak öylemi? Bartında şehir içinde üç tane multijet motorlu aracımıda 8 litrenin altına düşüremedim.. 15-20 KM ortalama hız, sürekli in çık rampalı yollar ve soğuk motorla multijet çok rahat yakıt canavarı olabiliyor.. 1.4 fire LPG ile inanın yakıtı koklar..Siz kullanım alışkanlıklarınızı değiştirin.. Yada hava akışmetreye veya oksijen sensörüne baktırın. O aracın 16 litre yakması çok zor

Hocam Samsun atakumda şehir dışından az yakar araç 😄 malum çok sakin ve rahat bir trafik var istanbulda 32 krş yakıyor doblo 1.3 multijet bizim araç saolsun 65-70 opete ortak aransa bizi bulurlar direk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Çok saçma hakikaten. Klima en fazla 2000 TL'ye falan takılır.

Sıfırında 1200 tl dediler bir bayi farklı diğeri daha farklı fiyat verince iyice kafayı yedim ve takmak istemiyorlar uğraşmaya değmez Randıman alamazsınız falan diyorlar

Fiat'ı bilemem ama Renault Yetkili servisi klimasız iki tane arabaya sonradan klima montajı yapmış. İki araç sahibi de sürekli klimadan şikayet ederek servise geliyorlarmış. Servis bile bıkmış. Benim araba da klimasız. Artık takmıyoruz dediler. Randıman alınmıyormuş. İlla taktıracaksanız sanayide bu işi yapanlar var dediler.

Sanayi esnafına iş yaptırmam. Güvenmiyorum. O yüzden taktırmadım.

• Aracı hızlı devirlendirmeyin. Yavaş yavaş hızlanın. 3000 deviri geçmeyin. Normal bir ticari araçmış gibi bağırttırarak kullanırsanız 20 litre bile yakar.

Bence aracı satıp 1.3 mjet alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 25 Şubat 2015; 18:11:44 >
  • Düşük hızlardaki yol bilgisayarı bilgisine güvenmeyin. Klasik usül ölçümünüzü yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Aracı hızlı devirlendirmeyin. Yavaş yavaş hızlanın. 3000 deviri geçmeyin. Normal bir ticari araçmış gibi bağırttırarak kullanırsanız 20 litre bile yakar.

Bence aracı satıp 1.3 mjet alın.

Hocam olabildiğince sakin kullanıyoruz 15.5 l altına düşmüyor sattığımız zaman denginde dizel yok ve alıcısı yok 17.000 tl veriyorlar 9.500 tl - çok fazla geliyor bana LPG ile 40-50 kuruşa düşse yeter o derece gına geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Düşük hızlardaki yol bilgisayarı bilgisine güvenmeyin. Klasik usül ölçümünüzü yapın.

180 tl 265 km yol kaç litre yapıyor

• Araç 90 km hızla Tekirdağ'a giderken 2 kişi bagaj yok 5. Vites 9 litre yaktı
     SAÇMA DEĞILMI ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Düşük hızlardaki yol bilgisayarı bilgisine güvenmeyin. Klasik usül ölçümünüzü yapın.

180 tl 265 km yol kaç litre yapıyor

Kilometrede 69 kuruş. litre olarak dediğiniz rakama tekabül ediyor.

Motorunuzda bir problem var bence. Çünkü aynı motor aynı ağırlıkta Albelar yarısı kadar yakıt yakıyordu en fazla. Servisin demesine bakmayın işin ucu açık olduğu için uğraşmak istemiyolar. İşini iyi yapan bi usta bulup bakıtmak lazım. Yakıt hattında bile bir kaçak olabilir normal bir tüketim değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.