Şimdi Ara

Saçma Sapan Ping Sorunu, Yardımınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarımı ilk aldığımda oyundayken hiç ping sorunum yoktu, pingim 58-63 arasında oluyordu. Daha sonra pingim kalıcı olarak arttı, sabit 60 ping olması gerekirken 80-90 ping alıyorum. Asıl sinirimi bozan şu oluyor, özel oyun kuruyorum pingim 75, çıkıp hemen bir daha kuruyorum pingim 85. Bazen oyun esnasında 75 olan pingim modeme benden başka herhangi bir bağlantı olmamasına ve bilgisayarın o anda oyundan başka interneti kullanmamasına(Güncellemer vs) rağmen 110 civarına çıkıyor ve inmiyor. TTNET kullanıcısıyım hatlarda sorun olduğunu düşünmüyorum aynı apartmanda oturan ve benimle aynı tarifeyi kullanan arkadaşımda böyle bir sorun yok. Bilgisayarda bir sorun olduğunu düşünüyorum, arkadaşlarımla aynı modeme bağlandığımızda benim pingim 5-10 daha fazla oluyor. Ayrıca bağlantımda lan kablosu kullanıyorum, leatrix letancy fix programını denedim(sonuç vermedi), oyun açıkken interneti kullanacak hiç bir programı açık bırakmıyorum. Daha önceden aynı problemi yaşamış ve ya alternatif çözümleri olanların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.

• Senin ki yine iyi benim 1 saat önce ping 500 lerde geziyodu,geceleri 80 ping,öğlen saat 2-5 arası ping çok yüksek oluyor benim 450 minimum.

Ben ttnet'ten kaynaklandığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subsie -- 4 Şubat 2014; 17:30:21 >
  • Kablosuz modem ise başkası bağlanıyor olabilir. Bir de aynı modemde başka bilgisayar ile denerseniz sorunun PC'den mi yoksa modemden mi olduğunu anlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Garip Ping Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.