Şimdi Ara

Saçma sapan site tanıtımları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık forum şu konulardan dolayı çöp oldu yönetici falan yok mu el atsın şu konulara şahsen ben bıktım artık. Foruma giriyorum siteden 5 cent kazanmaya çalışan veletler yeni üyelik açıp yapanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 7 Mart 2017; 1:20:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen katiliyorum. bunun suclusu su youtube da reklam ile para alip kucucuk cocuklari kumara tesfik edenler.

arkadaslar biliyorum muz cumhuriyetindeyiz ama bu youtube da kumar siteleri tanitan, oynayanlara devlet tarafindan kısıtlama getirilebilir mi ? benim bildigim bi unlostv bir de thetabeta var. onun disinda zaten cs go bedava kutu falan yazdigimizda binlerce kisi cikiyor. avukat arkadaşlar varsa bu konu hakkinda goruslerini alabilit miyim. mumkun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 7 Mart 2017; 1:58:32 >
  • Aynı konuyu açıcaktım yazdımda vazgeçtim sonra.Sonuna kadar katılıyorum olmassa verin bize yetki biz ilgilenelim kendi forumumuzla
  • Açan vatandaşlar yeni üyelik alıp defalarca aynı konuları açıyorlar
  • Ayni site uzerinden onlarca konu farkli farkli ref ler var. Kumara tesvik etmek forum kurallarindan mi ?

• bende yazdım ama ilgilenen yok sanırım. çok ssinir bozucu bir hal almaya başladı.
  • Adamlar artık clickback yapmaya bile başladı. Saçma ilgi çekici konu adı yazıp içeriğe site referansı atıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçma sapan açılan konular
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birisi konuyu şikayet etsin yönetici görsün şu konuyu lütfen.

• Yönetici var mı yok mu belli değil valla. Ben alışkanlıktan dh ye giriyorum yıllarca girince tabi.

Konu dışı çöp oldu , lol bölümü çöp , burayı da bastılar

Sırf şunlara tokadı basmak için yönetici olurdum xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.