Şimdi Ara

Sade bir gaming klavye istiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lol oynuyorum ve bu oyunda klavye cok onemlı bir rol üstleniyo bu yüzden sade bir klavye istyorum macro tusu olması benım icin o kadar onemlı değil. Önerilerinizi bekliyorum .....

• Hocam ben Razer Lycosa kullanıyorum 2 seneye yakın oldu gayet memnunum. Çok sade ve şık bir klavye. Tuşları ne yüksek ne alçak çok rahat basılıyor. Makro için ekstra tuş yok programı ile her tuşa mako atanabiliyor istenirse. Alttan aydınlatmalı ve arka kısmında ses ve usb çıkışları var multimedya için yanda küçük bir dokunmatik paneli var bu tuş aydınlatmasınıda idare ediyor aklıma gelenler bunlar senin soracağın birşey varsa yardımcı olabilirim. Ben alırken 99$+kdv'den almıştım şu anda Firebal'da ürün ğeşin indirimi ile 136TL 'ye falan geliyor yanılmıyorsam bence en iyi seçim olacaktır. Yok bu kadar para vermem dersen de Logitech'in ucuz modellerine bakabilirsin ama bence almışken bunu alman iyi bir seçim olacak G15 kullandım önceden sonra buna geçtim tuşlar resmen rahat yani eskiden parmak kası yapmışım oyun oynayacam diye

• Logitech G105,fiyatına göre kaliteli ve tatmin edici bir üründür.
  • evet güzel bir klayve ama ben macro tusları beni rahatsız ediyor o yüzden pek tercihim olmuyor
  • Bende blackwidow var aldığıma çok pişmanım hem cok ses cıkarıyo hemde macro tuşları cok yakın diğer harflere. Peki mekanik olmamasına rağmen iyi performans verbiliyomu ??????. Kesin al dersen alcam seni dinliycem kardeşim cevapını bekliyorum......
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpent960

evet güzel bir klayve ama ben macro tusları beni rahatsız ediyor o yüzden pek tercihim olmuyor

Aslında zamanla alışıyorsun hatta oynadığın oyunda bildiğim kadarıyla skill vs. çok bu yüzden macro tuşlar sana ek bir katkı bile sağlayabilir.
  • oyunda 4 skıll var ve bunlara macro yapmak gereksiz oluyor o yüzden tercih etmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Bir daha Razer mouse almam
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende blackwidow var aldığıma çok pişmanım hem cok ses cıkarıyo hemde macro tuşları cok yakın diğer harflere. Peki mekanik olmamasına rağmen iyi performans verbiliyomu ??????. Kesin al dersen alcam seni dinliycem kardeşim cevapını bekliyorum......

Hocam Blackwidow ses çıkarır normal mekanik klavye ses çıkarmayan switch'e sahip olanlarıda var ama ben tercih etmem açıkcası ses çıkaranları daha çok seviyorum eski IBM klavyeler gibi Lycosa'dan bence memnun kalırsın zaten makroyada ihtiyacın yok demişsin tuşları çok rahat ve dediğim gibi epeyi rahat edeceksin bu klavyeyi alınca emin ol. Sade ve güzel bir tasarımı var. Tek eksi yanı tuşlar üzerindeki harfler aydınlatmalı olduğundan ışık kapalı kullanırsan görmek zorlaşabiliyor tuşları ama zaten ışıklı klavye ve ışığını kapatmakda çok mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

quote:

Bende blackwidow var aldığıma çok pişmanım hem cok ses cıkarıyo hemde macro tuşları cok yakın diğer harflere. Peki mekanik olmamasına rağmen iyi performans verbiliyomu ??????. Kesin al dersen alcam seni dinliycem kardeşim cevapını bekliyorum......

Hocam Blackwidow ses çıkarır normal mekanik klavye ses çıkarmayan switch'e sahip olanlarıda var ama ben tercih etmem açıkcası ses çıkaranları daha çok seviyorum eski IBM klavyeler gibi Lycosa'dan bence memnun kalırsın zaten makroyada ihtiyacın yok demişsin tuşları çok rahat ve dediğim gibi epeyi rahat edeceksin bu klavyeyi alınca emin ol. Sade ve güzel bir tasarımı var. Tek eksi yanı tuşlar üzerindeki harfler aydınlatmalı olduğundan ışık kapalı kullanırsan görmek zorlaşabiliyor tuşları ama zaten ışıklı klavye ve ışığını kapatmakda çok mantıklı değil.

Cok teşekkür ederim . Birde setup programını nerden indirdin ben indirdiğimde üyelik alıyorum kabul etmiyor . Tekrardanb çok teşekkür ediyorum........

• Kutu içinden çıkanı kullanabilirsin ben eski olanı kullanıyorum synapsis epeyi sorunlu işletim sistemini ingilizce dil bölge ayarlarını ingilizce falan yapman gerekiyor hatta frameworküde kaldırıp ingilizce son sürümü yüklemek gerek bir konuda vardı forumda aratırsan görürsün .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.