Şimdi Ara

Sadece 3 oyun için ps4 almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gta5,bf4 ve the last of us oynayacağım.Forumun 2. el bölümünde 350 liraya ps3 bulunuyor.Zaten bu oyunları oynayıp ps4,5 çıkarsa onu alacağım.Sizce biraz daha verip ps4 almalı mıyım?

• Butcenizi zorlayacaksa ve ps3 sizin icin yeterliyse ps3 alabilirsiniz hocam hem online bedava hem uncharted god of war infamous red dead redemption killzone gibi oynanacak tonlarca oyun var oyunlar dahada ucuz olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hem bütçemi düşünüyorum hemde ps4 aldıktan sonra oyun fiyatları ve online paralı olması düşündürüyor.PS4 alırsamda yine aynı oyunları alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaragol6 -- 26 Nisan 2016; 21:38:06 >
  • Hocam gta 5 ve bf4ün onlineında ps3 ve 4 arasinda daglar kadar fark var gta online cok yavas ve kötü gercekten bf4 zaten cok sinirli 30fps grafikli ve bir mactaki oyuncu sayisida ps4ten dusuk

3 oyun icin ps4 alinir mi demissiniz ben normalde almayacaktim online parasi oyun fiyatlari yuzunden vs pcye gececektim ta ki bo3 oynayana kadar simdi sirf bo3 icin ps4 almayi dusunuyorum yani gta 5 bf4 icin ps4 cok cok daha iyi olur ama last of usı bilmiyorum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hocam gta 5 ve bf4ün onlineında ps3 ve 4 arasinda daglar kadar fark var gta online cok yavas ve kötü gercekten bf4 zaten cok sinirli 30fps grafikli ve bir mactaki oyuncu sayisida ps4ten dusuk

3 oyun icin ps4 alinir mi demissiniz ben normalde almayacaktim online parasi oyun fiyatlari yuzunden vs pcye gececektim ta ki bo3 oynayana kadar simdi sirf bo3 icin ps4 almayi dusunuyorum yani gta 5 bf4 icin ps4 cok cok daha iyi olur ama last of usı bilmiyorum acikcasi

Hocam ps4 bütçemi biraz zorlayacak o yüzden ps3 almak istiyorum.Haziran sonunda kendimi toplayıp ps4 almayı düşünüyorum.Birde hadi konsolu aldım diyelim oyunlar ve online için parada gerekli bunlarda eklenince fiyat şişiyor biraz.Daha önceden 1 yıl kadar xbox360 kullandım onda gta5 oynuyordum bana yeterli geliyordu.Ondanda mı köyü acaba ps3.

• emrekaragol6 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana sorarsan ps3te gta v single playerda daha iyi ben Trevorcıyım Trevor reyizin special ability ve rampage efektleri yeni nesilden daha iyi geliyor bana belkide sirf bu yuzden ps3u satamayacagim 😂

Ama multide ya gercekten berbat fps singledan daha dusuk sehir icinde gezerken lag mi dersin kaplama gec yuklenmesi mi dersin bence cok kötü ya ben bıraktım yani ama tabi herkesin farkli gorusu olabilir grafik konusunda bir sey diyemem yani

Bf4 multide bence cok kötüdür fps oyun 60 fps olmalı bence

• normalde bu nesile inanılmaz gıcığım. Çevremde hardcore oyuncu olmayan ama cihazı almaya heves eden casual kitleden kimseye önermiyorum. Gerçekten çoğu yönden başarısız bir konsol.

Ama...

Aması var işte. Bloodborne oynatan tek sistem ne yazıkki ps4 :) Bu muhteşem oyunu görmeyen hiç bir hardcore oyuncu kalmamalı. Kesinlikle her yönüyle başyapıt. O yüzden ben al derim. :)
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşekkürler hocam ben şansımı bir ps3 te deneyim.Olmazsa haziran sonuna kadar bekleyip ps4 te alırım.Hem ps3 özel oyunlarını oynarım.
  • emrekaragol6 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam belkide begenirsin hic ps4e gerek kalmaz zaten makinayi 2. El alacaksin makinadan cok zarar etmezsin oyunlarida bence kutulu 2.el al onlarida satarsin yine cok zarar etmezsin

• kubillian kullanıcısına yanıt
    Hocam belki kızacaksınız ama Bloodborne tarzı oyunlardan pek hoşlanmıyorum.Daha çok fps,tps ve araba yarışları oynuyorum.Zaten xbox 360 ı saymazsak 4-5 yıldır oyun oynamadım.Biraz kontrollere alışıp ps4 alırım diye düşünüyorum aklım ps4 te kalacak ama olsun bütçem biraz zorlanacak ps4 alırsam.
  • Şu anda bu oyunlar için PS3 fazlasıyla yeterli ,hem fiyatı da uygun. Bence bir PS3 kapın
  • şuan ps3 alıpta pişman olma sonra elinden çıkaramicaksın.biraz daha sabret ps4 neo denen saçmalıktan alırsın.
  • Oyunlari kutulu almak yerine digital kardeslikten alirsin 3 oyuna vericegin parayla 15 tane oyun alirsin keyfine bakarsin.

• Ben satayım sana ps3 :)

• Ps3 çöp. Sakın böyle efsane oyunları mundar etme.
    Ps4 veya 4.5 bekle. Ancak ps4 le 4,5 arasında fazla fark yok. 4.5 4k ve sanal gerçeklik için çıkıyor. Zaten bu sistemleri kullanmayacaksanız ps4 yeter

• Bütçeni zorlayacaksa hiç ps4'e bulaşma, hele bir de grafik takıntın yoksa hiç durma ps3 al. Ps4'de hiç oynamadığım 6-7 tane oyunum olmasına rağmen bu aralar ps3 takılıyorum. Önemli olan oynadığın oyundan keyif alman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.