Şimdi Ara

Sadece anakart kaldı tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde iyi bi sistem var ama en büyük sorun anakart bi türlü seçemiyom aslında bulamıyom desem daha doğru olacak .
    Bayağı bi incelemeden sonra şu anakartlar üzerinde karar kıldım eğer yardımcı olursanız sevinirim

MSI AMD 7376-010 K9A2 PLATINUM 790FX DDR2 GLAN+SATA2 16X PCI-E ATX

Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP 790Fx AM2

GIGABYTE MA790FX-DQ6 FSB 5200MT DDR2 AMD AM2 940 Anakart

en son tercih olarak ta bu

GIGABYTE MA790FX-DS5 FSB 5200MT DDR2 AMD AM2 940 Anakart

ilk ikisini bulmak çok zor doğrusu .özellikle hangisini seçmem gerektiği konusunda açıklayıcı bi anlatım yaparsanız sevinirim .

Bunlar dışında tavsiyeniz varsada memnuniyetle olurum

• quote:

GIGABYTE MA790FX-DQ6 FSB 5200MT DDR2 AMD AM2 940 Anakart

tam olarak bütçe söyleseydin cünkü yazdıgın kartların fiyatları birbirlerinden cok uzak
  • bütçe nedir. cf yapılacak mı?
  • onların arasında benim tercihim 790fx dq6 olurdu ama benim önerim sapphire am2rd790 ya da 790gx leri bekle
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=4255

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 14 Ağustos 2008; 1:48:32 >
  • gxleri beklemek daha mantıklı ilk etapta sb750 ile geliyor sanırım buda oc potansiyelini artıracaktır ama yazdıgınız anakartlardan ziyade

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd50649 dfi alınabilir..
  • bütçe o kadarda önemli değil. elimde hazır sistem var ama bi anakart eksik bende sb750 güney köprüsü için beklemeyi çok istiyorum ama ne zamana çıkar tam bi belli olsa bide yakın zamanda olmalı tabi .bu arada arkadaşlar önerdiğiniz anakartı özellikle neden önerdiğinizide solerseniz sevinirim.nerdeyse 2 haftadır geceli gündüzlü araştırma yaptım durdum .ama genede çok kararsız kaldım . yazdığım bu kartların özellikleri nerdeyse birbirleriyle tamamen aynı ama hangiinden daha iyi performans alabilirim tam emin değilim.bide asus unki ile msı satılan istanbul avrupa yakasında uygun bi yer biliyosanız çok iyi olur. kusura bakmayın roman gibi olduda :D
  • merhaba ramdeon arkadaşım senin internetteki nerdeyse tüm yazılarına baktım diyebilirim . bana biraz daha yakın olan kart msı dogrusu .acaba msı giga ve saphire arasındaki önemli olacak farkı acıklarmısın bana. yada bilen diğer arkadaşalr varsa onlar da yardımcı olabilirlermi
  • Sapphire'ın Intel sistemler için ürettiği kartlardan itibaren, tüm kartlarını inceledim diyebilirim. Kullanıcılarını buldum, görüşlerini sordum vs...

Gerçekten kalite kartlar üretmişler... Sorun yaşayanların sayısı da son derece az. MSI'da sorun yaşayanlar varmış, hele de CF modelinde... Ki, stabil ve OC yeteneğinin düşük olduğunu söyleyenler var. (Ben OC'ci değilim, ama araştırmalarım öyle söylüyor).

Sapphire'ın eski kartları, ve Pure 790FX en kaliteli kartlar... DFI ile ORTAK üretimdir Sapphire'ın kartı.

Ama ne yazık ki Türkiye'de yaşıyoruz... Sapphire'ın anakart modelleri çok bulunamıyor. Gigabyte'ta sorun yaşayanlar yok denecek kadar az, en stabil kart AMD sistemler için... İkisi de çok kaliteli markalar...

Benim eski takma adımı bilseydin, tam bir AMD delisi olduğumu bilirdin. Ama kimseye söylemiyorum eski takma adımı. Az araştırmadım yani anakartları...

İlk iki kartı bulmanın zor olduğunu söylemişsin, bakkal niteliğindeki bilgiayarcılarda bulamazsın. Internet'teki tüm sitelerde vardır Giga. Büyük firaların tamamı da stoklarında tutmaya çalışıyorlar...

Sorun olursa, yardım ederim...

• ramdeon galiba senin tavsiyene uyup Sapphire AMD790FX/DDR2 1066 S+GL+1394+VOIP+16X 940 bu kartı alacam galiba :D buarada şu derslerden geçmişsindir umarım hep abinle dayına yüklenme istersen :D en kısa zamanda sen de bi bilgisayar toplamaya bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: vgrkaya

ramdeon galiba senin tavsiyene uyup Sapphire AMD790FX/DDR2 1066 S+GL+1394+VOIP+16X 940 bu kartı alacam galiba :D buarada şu derslerden geçmişsindir umarım hep abinle dayına yüklenme istersen :D en kısa zamanda sen de bi bilgisayar toplamaya bak

Akşama doğru bizim köşedeki bankayı soymaya giderim, Alırım 9950 + Pure 790FX + 2 tane Sapphire 4870X2 , 4 tane de Samsung 750GB (Şu anda -oyunlar hariç- toplam kullandığım alan 2.2 GB, o kadar alanı n'apacaksam) ...

Sonra, güncellemeler gelince de yenileme yaparım, bankayı soydum ne de olsa ...
  • ARKADAŞLAR ARTIK BEN DE DAHİL HERKES ABARTMAYA BAŞLADI BU PC KONUSUNDA NE ÇIKARSA ALMAK ZORUNDAYMIŞIZ GİBİ HAAA BU ARADA BENDE YENİ Bİ İŞLEMCİ ÇIKARTICAM MAKASINI BULAMADIM NASIL Bİ MARKA OLMALI TAVSİYE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.